Estrada

Darko Lazić: “Napuhan sam od lijekova, kretanje mi je otežano”

Srbijanski folk pjevač Darko Lazić se i dalje oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživio prije četiri mjeseca, a sada je otkrio da mu jaki lijekovi koje svakodnevno mora da pije smetaju i da je od njih napuhan.

Darko Lazić - Screenshot

Naime, iako je Darko poslije stravičnog udesa i dugog oporavka u bolnici smršao 25 kilograma, u organizmu mu se zbog jakih terapija dosta zadržava voda, pa mu je i kretanje otežano.

Uspio sam da skinem 25 kilograma do sada, ali i dalje radim na tome. Moram da skinem kilažu zbog zdravlja. Mnogo lijekova pijem. Sav sam naduven od tableta koje svakog dana moram da uzimam. Ali, kada ih budem izbacio, sve će proći. Pun sam tečnosti i vode, a zbog svega toga osjećam da mi je i kretanje otežano. Ali procedura je za sada takva i moram da poštujem sve protokole i savjete ljekara kako bih skroz mogao da ozdravim – rekao je pjevač za “Srpski telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh