Estrada

MIRA MEDAN U PAKLU ZBOG SUKOBA SA KARLEUŠOM: “Dragi moji, dobijam prijetnje za svoj život! ŽELIM DA OVO ŠTO PRIJE PRESTANE!”

Jelena Karleuša svojim komentarima u muzičkom takmičenju “Zvezda Granda” izazvala je sukob sa porodicom Medan koji danima nakon emitovane emisije i dalje ne jenjava. Posljedica svega su prijeteće poruke koje je dobila učesnica takmičenja, Mira Medan, u kojima se prijeti njoj, njenoj porodici, a ona se uplašena za svoj život, obratila javnosti.

Mira Medan i Jelena Karleuša - Kurir.rs

Njen post osvanuo je na njenom Fejbuk profilu, a isti ćemo objaviti u cjelosti.

Dragi moji, primorana sam da ovo sada napišem, dolaze mi prijeteće poruke od strane JK fanova i prijatelja, ne mogu reći da JK ima veze sa tim, niti želim. Poruke koje su mi posljali su sljedeće: “Čuvaj se” JK znam je dobro, ona nije naivna ni malo, pritom ima puno para i dosta opasni ljudi uz nju, ovo ti kažem iz dobre namjere, ipak si ti porodična žena, imaš djecu i čuvaj ih. Sljedeće su bile, pogrdne riječi psovanje sve i svašta i onda prijetnje polomit ćemo ti noge, ruke, nikada više neće pjevati, ne znaš ti još ko je JK. Nećete dobro proći ni ti, ni tvoj muž. Takvih je najviše poruka bilo. Mene više brine ova iz dobre namjere poruka. Ja JK nikada nisam uvrijedila, za razliku od nje koja mene vrijeđa od ZG pa nadalje. To sve govori ko je ona! Ja sam neki dan zamolila sve ljude koji mene podržavaju da ništa loše ne pišu JK, to sam javno napisala i to sada ponavljam. Pusti te je ona se hrani ovakvim stvarima, meni sve ovo smeta i ne treba. Želim da ovo prestane… Molim Vas novinare da ne dajete vise ovome na značaju, pritom i ljudima je dosadno a meni stvarate probleme gore navedene u tekstu. Hvala Vam na podršci, bili ste fer ali ovo ode u krivom smjeru… Hvala još jednom svima od srca Vaša Mira.

Podsjetimo, nakon negativnih komentara koje je na račun izgleda Jelena uputila Miri iz Trebinja nakon njenog predstavljanja u ZG, suprug takmičarke, Milorad Medan, žestoko je pjevačici “vratio” milo za drago putem svog Instagram profila, kada se divi obratio objasnivši joj da je upućen u njenu navodnu aferu koja je zatresla region, pa time pokazao da neće ostati nijem kada je u pitanju vrijeđanje sopstvene žene, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh