Estrada

Goca Tržan se razljutila zbog komentara o njenom 14 godina mlađem suprugu

Goca Tržan poznata je po tome da nema dlake na jeziku, a svoje mišljenje bez ustezanja uvijek iznosi, pa je tako i ovoga puta bilo. Ona je odgovarala na pitanja svojih fanova, ali i hejtera, a onda ju je jedan komentar koji ima veze s njenim 14 godina mlađim mužem Radomirom Rašom Novakovićem potpuno razbjesnio.

Goca Tržan - Kurir.rs

Goca je u svom stilu oštro i direktno odgovorila momku koji ju je isprovocirao dok je snimala svoj vlog, prenosi “Avaz“.

Došlo je vrijeme da nama jedna Goca Tržan drži predavanja i javno moralizira, a na nacionalnoj frekvenciji se javno krlja s likom 20 godina mlađim. Nama je jedno bombardiranje malo – glasio je komentar, na koji se Goca odmah zatim nadovezala.

Jaoj, Bože, i ti si jedan od onih idiota. Druže, tebi je jedna atomska bomba malo. Nadam se da si dobro pogledao snimak i da si ga odgledao više puta, jer je to samo nekoliko više pregleda od tebe. Da, jedna atomska bomba je malo, zato što si zatucan. Ljubili smo se minutu jednu kod Ognjena Amidžića i bio je u pitanju izazov. A drugo, šta je strašno ljubiti se sa svojim mužem i šta je tu nenormalno? Ako neko ne voli da se moralizira – to sam ja i za sve sam ljudske slobode, samo hoću da mi se objasni šta je nemoralno u tome? Ti si, druže, nemoralan. Ti si, vjerovatno, jedan od onih koji gledaju djecu i žene u parku, a onda je odjednom neko nemoralan što se ljubi na televiziji. Ma jedi, bre, g**na, aj’ ćao – odbrusila je Goca bez dlake na jeziku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh