Estrada

Galeb sa Drine iznenadio: Voli plave, mlađe, a starije samo za lovu. Ne moraju biti lijepe, samo bogate!

Aziz Gluščević Zisko, pjevač iz Goražda, svojom dugom plavom kosom, uvijek u odijelu, mora biti primjećen bilo gdje da se pojavi. Ovaj šoumen ako su ga mediji okarakterisali, godinama je jedan od najredovnijih na svim događajima iz svijeta muzike, sporta i kulture u Bosni i Hercegovini.

Aziz Gluščević Zisko - Facebook

Da bi vas voljeli, morate biti dobri. To je osnovna stvar. Da budete kulturni i pošteni. Da vodite svoj život, ne lažete, ne kradete, ne petljate, ne varate. Uvijek sam pozdravljao i čestitao ljudima koji su nešto stekli svojim radom. Nikada nisam bio ljubomoran, ni zavidio. Volim sport, muziku, kulturu, pratim sve. Idem na crveni tepih, ali i na koridu. Pratim utakmice. Ja sam Galeb sa Drine, koji voli lepe žene i uživam u životu“, rekao je za “Source” Zisko.

Najviše voli bogate žene. Ne moraju biti lijepe, samo bogate kaže. Voli plave, mlađe, a starije samo za lovu. To je radio na moru, zato je i poznat kao Galeb, kaže.

Sve svojim parama plaćam. Ne finansira me niko i niko mi ne daje ništa. Pratim sve zato što volim. Čuvam pare za nešto jer to živim i volim. Spremam se i ostavljam pare. Znam da je uskoro Dan žena i moraš biti spreman. Moraš kupiti parfeme. Da bi bio plejboj, moraš biti fin i elegentan. Svaka žena voli pažnju. Ja nikad ne govorim s kim sam bio“, kaže Zisko, prenosie “Source“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh