Estrada

Hana Hadžiavdagić-Tabaković odbrusila pratiteljici koja joj je poručila da je žena bez djeteta smeće

Ostali pratioci stali su u odbranu bh. voditeljice i influenserice te joj slali poruke podrške u komentarima

Na Instagramu Hane Hadžiavdagić-Tabaković osvanuo je ”otrovan” komentar jedne njene pratiteljice o tome zašto Hana nema djecu.

– Dosadna si više… De se malo smiri i osnuj familiju… Dosta te više po Instagramu – napisala je nepoznata pratiteljica, a Hana nije ostala dužna.

– Je li moguće da jedna žena može biti ovako zločesta i imati ovakav komentar? Šta znači osnuj porodicu? Muža imam već deset godina… Aludirate na djecu možda? Strašno! – odgovorila joj je Hana, a zatim prepisku objavila na Instagram Storyju.

– Divna neka dama… Puna ljubavi i razumijevanja… I opet ta tema djece… Šta je žena bez djeteta? Smeće? U kakvom svijetu mi živimo – napisala je Hana nakon svega.

Komentar je zatim obrisan, a Hana se još jednom obratila pratiteljici.

– Pa kad si faca, ne briši što kažeš, nego stani iza svojih riječi kao što to ja uvijek činim – poručila je Hana.

– Lijepo sam više puta upozorila da me se ne proziva/ispituje vezano za djecu, temu koja se nikoga ne treba ticati, pa ni moju rođenu majku – zaključila je.

Ostali pratioci stali su u odbranu bosanskohercegovačke voditeljice i influenserice te joj slali poruke podrške u komentarima, prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh