Estrada

Muzika Zorice Brunclik je papazjanija i šund: Karleuša tvrdi da je njeno vrijeme prošlo

Tvoja budućnost nije muzika daleke prošlosti, rekla Jelena

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik - Instagram/karleusastar/zb_fanpage

Jeleni Karleuši nije se dopalo što je takmičarka koja ima samo 21 godinu pjevala pjesmu Zorice Brunclik, čije je vrijeme, prema riječima JK, prošlo, piše “Avaz“.

Ona se obratila kandidatkinji “Zvezda Granda” i dala joj savjet da pjeva drugačije pjesme, a pritom je uvrijedila Zoricu.

– Uz tvoju boju glasa ovakva pjesma, takav jedan šund, jedna papazjanija, to tebi ne treba. Smatram da ti možeš mnogo inventivnije da odabereš u 2019. godini. Tvoja budućnost nije muzika daleke prošlosti – rekla joj je Karleuša.

žiri zvezde granda

Gepostet von Zorica Vučić am Sonntag, 24. Februar 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh