Estrada

Oglasila se Gordana Šaulić: Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio…

Njene reči kidaju dušu!

Sahrana Šabana Šaulića - ALo.rs

Udovica Šabana Šaulića ne može da se pomiri sa gubitkom supruga, a posle sedam dana od tragične vesti, odlučila je da se obrati javnosti, piše “Alo“.

Naime, Gordana je želela da se još jednom zahvali svima koji su ovu nedelju dana bili uz nju i njenu porodicu i pružili im neizmernu podršku.

“Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić.

Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama,Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem,

Gordana Šaulić sa decom”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh