Estrada

NAKON ŠTO JE ISPROZIVALA HERCEGOVKU: Oglasila se Karleuša i objasnila njenom suprugu zašto ju je uvrijedila

Povodom ‘medijskog’ rata između Jelene Karleuše i Mire Medan koji traje nekoliko dana, napokon se oglasila i Karleuša. Tim povodom srbijanska pjevačica je kazala da njeni komentari uvijek izazivaju veliku polemiku ta da su neki saglasni, a neki i ne. Ali ono što je evidentno jeste da je svi gledaju i da je to njena uloga. Karleušinu objavu prenosimo u cijelosti.

Mira Medan i Jelena Karleuša - Kurir.rs

“Zvezde Granda”

Moji komentari u ‘Zvezdama Granda’ uvijek izazivaju veliku polemiku. Mnogi su sa mnom saglasni, mnogima se moji komentari uopšte ne sviđaju. ALI SVI GLEDAJU. To i jeste moja uloga. Mogu ja da se nekom dopadam ili ne ali jedno je opštepoznato-uvijek govorim istinu. Ne da bih nekog povrijedila već da bih pomogla. E sada, neko to ne razumije, nekog istina boli i ne prihvata je, misleći da je nepravedno ispao, da je najbolji itd… a oni pametni saslušaju, razmisle i sljedeći put se na scenu vrate još BOLJI. Ovo je show biznis, niko nikog ne tjera da se takmiči u ‘Zvezdama Granda’. Zato se ili poštuju pravila ove igre ili nestaješ. Sem ako nisi ja. Prosto kao pasulj.

A zatim dodala: – Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu. Ali ako bude poslušala moje savjete, možda je pogledaš bar ti kad u ovom poslu onakva nema šanse – stoji u objavi.

Objava Jelene Karleuše – Screenshot/Instagram

Podsjećamo, Mira Medan takmičarka Zvezdi Granda ovih dana je u žiži javnosti zbog okršaja koji je imala sa Jelenom Karleušom.

Naime, Jelena ju je zbog neukusnog outfita ‘napala’ pitavši je da li Trebinje ima struju i internet i zašto ne gleda modne stranice, no na ovo joj Mira nije ostala dužna. Nakon toga oglasio se i Mirin suprug Milorad:

Imamo struju i internet, vidjeli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K. – stoji u njegovoj fejsbuk objavi.

Ostavljaš utisak kao nekog ko je jako neubjedljiv. Dosta si mislila gdje ti se podigla suknja. Bilo je blijedo”, rekao je Đorđe. Bosanac je izložio svoje zamjerke za pjevanje, a Jelena je ocijenila njen stajling kao ‘neukus’.

Je li Trebinje na planini? A, reci mi je li imate tamo struju?

Mira nije željela da vodi ovakav razgovor, a Jelena je nastavila. Kad je pitala da li u Trebinju ima i internet, Mira je odgovorila:

Ne želim da odgovaram na takva pitanja.

Njihova rasprava završila se njenim odlaskom sa scene, piše “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh