Estrada

SAŠA POPOVIĆ SAZNAO ZA SMRT ŠAULIĆA, PA DONIO TEŠKU ODLUKU: Nema Granda! (FOTO)

Šaban Šaulić poginuo je jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, koja se dogodila nakon nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda.

Šaulić je iza sebe ostavio ožalošćenmu suprugu i djecu, ali i brojne kolege sa estrade koje su ga neizmjerno poštovale i voljele.

saban-saulic-642×336

Ni kolege iz “Zvezda Granda” sa kojima je Šaulić jedno vrijeme bio u žiriju, nisu lako podnijele njegov odlazak, a u znak zažlosti, produkcija je odlučila da jučerašnja emisija muzičkog takmičenja ne bude emitovana.

– U znak poštovanja i ljubavi prema Šabanu Šauliću, koji je jutros tragično izgubio svoj život, danas nećemo emitovati emisiju “Zvezde Granda Specijal”. Budući da je riječ o emisiji zabavnog karaktera, smatramo neprikladnim da je u ovom, za sve nas teškom trenutku emitujemo – stoji u saopštenju produkcije na društvenim mrežama.

ziri-zvezde-granda-napao-karleusu-marija-serifovic-je-surovo-psovala

– Teško je govoriti o iznenadnom odlasku ljudi sa kojima ste proveli veliki dio svog života. Teško je naći riječi utjehe za njegovu porodicu i sve nas koji smo ga poznavali, družili se i sarađivali. Nenadoknadiv gubitak i za muziku, jer je otišao najljepši glas čitavog Balkana. Moja porodica i ja smo veoma tužni i potrešeni – rekao je za Saša Popović jučer.

Podsjećamo, Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh