Estrada

DŽINOVIĆ OTKAZAO KONCERT U ČIKAGU: Pjevač teško podnio vijest o smrti prijatelja: “Ovo je ogroman gubitak, svim srcem sam uz porodicu”

Zbog Šabanove smrti Haris koji je trenutno na velikoj američkoj turneji otkazao je koncert.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je rano jutros, a zbog ove tragedije njegov prijatelj i kolega Haris Džinović otkazao je koncert u Čikagu.

Zbog Šabanove smrti Haris koji je trenutno na velikoj američkoj turneji otkazao je koncert. Vijest o tragediji sačekala ga je u Čikagu, zbog čega je Džinović odlučio da danas ne održi unaprijed organizovan koncert. Zbog vremenske razlike Džinović je za smrt prijatelja čuo sa zakašnjenjem, prije nekoliko sati, a vijesti o tragediji je jako teško podnio.

– Ovo je ogroman gubitak za sve nas. U šoku sam zbog svega što sam čuo da se desilo. Teško mi je što sada nisam u Srbiji i što ne mogu da pružim podršku porodici, ali sam svim srcem uz njih.

Podsjećanja radi. Šaban i Haris su višedecenijski prijatelji, a iako se obojica bave muzikom Džinović je u više navrata istakao da oni nisu rivali.

– Mi smo stari prijatelji. Svako ima svoju izgrađenu i trasiranu karijeru. Tako da rivalstvo uopšte nije potrebno, jer svako ima dovoljno svog angažovanja, i sa te strane i kroz tu prizmu mi se ne dodirujemo – rekao je Haris svojevremeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh