Estrada

OVO JE POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA ŠABANA ŠAULIĆA: Bio je tako nasmijan, nije ni slutio šta će se desiti

Legenda folka Šaban Šaulić sinoć je održao nastup u Njemačkoj. Kralj narodne muzike nije skidao osmijeh sa lica, a onda nekoliko sati po odlasku iz diskoteke Šaban Šaulić je nažalost poginuo. Srbija i region su u šoku zbog teške nesreće u kojoj je život izgubio popularni pjevač. Svi imaju samo jednu riječ – dobar čovjek se pamti, kroz muziku će vječno živjeti.

Šaban Šaulic - Doznajemo.com

Posljednja fotografija sa nastupa svjedoči da je Šaban uvijek bio raspoložen da ispoštuje svoju publiku i obožavatelje i fotografiše se sa ljubiteljima njegove muzike.

Gospođa koja godinama živi u Belefildu imala je prilike da se posljednji put fotografiše sa Šabanom Šaulićem odmah po završetku koncerta. Nije ni slutila da ga više nikada neće vidjeti. Izvjesna Melanie porijeklom iz jednog malog mjesta kraj Pančeva, sa oduševljenjem je pozirala sa kraljem narodne muzike nekoliko sati prije tragične nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh