Estrada

Ovo je zvaničan izvještaj njemačke policije! Šaulić sjedio na mjestu suvozača! Nije mu bilo spasa!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj.

Mjesto nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić - Westfalen-blatt.de

Zvijezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pjevao, piše “Kurir“.

Automobil “mazda 6”, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo “seat ibica”. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u “seat ibici” ozbiljno su povređena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama.

O povrijeđenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozač “seata” podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

Svijet je ostao bez kralja narodne muzike. Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, koju je doživio poslije nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda. On je nastupao sa koleginicom Teom Tairović, a nakon toga doživio je tešku saobraćajnu nesreću poslije koje je preminuo.

Ovo je pjevačev posljednji nastup.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh