Estrada

Adio, Slobo: Evo ko je novi dečko Kije Kockar!

Kristina Kija Kockar, jedna od trenutno najpoznatijih medijskih ličnosti u Srbiji, nekadašnja stjuardesa i prva pobjednica reality-ja “Zadruga”, konačno je priznala da već mjesecima ima dečka kog uspješno krije od javnosti.

No image - Haber.ba

Iako se dugo spekulisalo da je ponovo sretna u ljubavi, Kija sve do sada nije željela da prizna da ima novog dečka, ali je konačno odlučila da progovori o tome.

“Već pet mjeseci sam u sretnoj vezi. Zaljubljena sam u čovjeka koji nije odavde. Konačno sam krenula dalje”, rekla je ona. Ipak, identitet svog izabranika još ne želi da otkriva.

“On nije iz javnog života, nema društvene mreže, ozbiljan je čovjek i ne živi u Srbiji. Veoma je poseban i što mi je najbitnije, poznaje me veoma dobro. Ne smeta mu što ga krijem, jer ne voli da se eksponira u javnosti. Nisam sigurna da li bi mogao da izdrži medijski pritisak. Ne može to svako. E sad, ako se udam za njega, naravno da to neću moći da sakrijem”, kaže Kija koja dodaje da ga je za sada upoznala jedino njena majka Nadica:

“Mediji, ali i oni koji me vole i ne vole, zagorčali bi nam život. Čak ga ni moji prijatelji nisu upoznali, ne znaju ni kako izgleda. Samo ga je vidjela moja mama. Nama je najljepše kad smo sami. Znam da će sada paparaci da me jure kako bi nas uslikali, ali tom im neće biti baš lako, jer on ne živi ovdje”, piše “Telegraf“.

Ona je ispričala i kako je njen bivši suprug Sloba Radanović reagovao kada je čuo ovu vijest.

“Kada sam Slobi rekla da imam dečka napravio je facu kao da sam mu ubila nekoga. Kada sam vidjela da je preblijedio, rekla sam mu da se šalim. Lagala sam ga, jer bez obzira na to što je on meni učinio, nisam imala srca da ga povrijedim”, izjavila je Kockareva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh