Estrada

Aleksandra i Filip presretni: Konačno stigla beba! Slavlje sa kumovima!

Vijest da su Jelisaveta i proslavljeni srbijanski košarkaš Miloš Teodosić postali roditelji nije obradovala samo njihove porodice, već i prijatelje i kumove. Među onima koji su posebno bili sretni su Aleksadnra Prijović i Filip Živojinović, kojima je Teo bio kum na vjenčanju.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović - Instagram

Nije tajna da su ova dva para veoma bliska i da se često druže kada su zajedno u Beogradu, a svi su posebno sretni što će njihova djeca odrastati zajedno.

“Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmijeh s lica. Odmah su pozvali Tea u Los Anđeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputili najiskrenije čestitke. Aleksandra je stvarno presrećna zbog Jelisavete i drago joj je što je rodila djevojčicu. Ona čeka dječaka i dopada joj se činjenica što će njihova djeca da odrastaju zajedno i što će se družiti”, kaže za “Blic” izvor blizak pjevačici, i dodaje:

“Aleksandra je već u nekoliko navrata spominjala koliko voli Jelisavetu i Tea i koliko je ponosna na to što su kumovi. Baš smo juče pričali i ona mi je rekla: “Presretna sam što će naša djeca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam riječi kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radosnih vijesti.” Aleksandri je termin sve bliži i ona je sada posebno emotivna, tako je i bilo kada je čula da se njena kuma porodila. Baš se raznježila.”

Inače, srbijanska pjevačica se uveliko priprema za porođaj koji se učekuje u narednih nekoliko dana.

“Aleksandra i Filip su spremni da postanu roditelji i jedna čekaju taj dan. Ona se ne boji porođaja, pripremila se za taj dan. Već je poznato da će sina nazvati Aleksandar, soba za bebu je spremna, tako da Živojinovići samo čekaju dan kada će njihov nasljednik ugledati svjetlost dana. Aleksandra se o svemu dosta savjetovala sa mamom Borkom, Filipovom mamom Zoricom, kao i sa Lepom Brenom. One su joj pričale svoja iskustva sa djecom, ali su joj rekle da sve treba da radi onako kako osjeća”, dodaje izvor.

Aleksandrina mama Borka će se preseliti kod nje i Filipa na nekoliko mjeseci da bi joj pomogla sa bebom. Inače, pjevačica će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, za porođaj će izdvojiti oko 3.000 eura. Kako se pisalo, ona će imati najbolju moguću njegu i tretman, planirano je da se porodi prirodnim putem, a Filip će sve vrijeme biti uz nju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh