Estrada

Vranješovu suprugu afera s Karleušom potpuno slomila: “Njihov odnos je odvratan”

Fudbaler Ognjen Vranješ i njegova supruga uveliko “rade” na drugom djetetu, a Vranješ je aferu s pjevačicom Jelenom Karleušom ostavio iza sebe.

Danijel i Ognjen Vranješ - Kurir.rs

Kako kaže izvor blizak fudbaleru, Vranješ je nakon afere shvatio da ne želi izgubiti porodicu i suprugu Danijelu, koja je posljednjih mjeseci najviše propatila.

“U aferi je najgore prošla Ognjenova žena Danijela. Iako su zajedno od šestog razreda osnovne škole i iako je odavno navikla na sve njegove tajne kombinacije i veze, skandal koji se dogodio s Karleušom ju je potpuno slomio. Daleko od toga da nije znala za njih dvoje, znala je mnogo prije nego što je sve izašlo u javnost, ali nije ni slutila koliko je Ognjenov i Karleušin odnos bio perverzan i, prema njenim mjerilima, nemoralan i odvratan. Sve to ju je dosta promijenilo i prvi put za više od 15 godina njihove ljubavi nije želela da ga podrži i njihov odnos je zahladnio”, priča izvor i otkriva da je Danijelina promjena pogodila Ognjena, piše “Kurir“.

“Ognjen je tokom svih tih godina navikao da Danijela prelazi preko svega. Pogotovo kada su dobili kćerkicu. Išao je iz preljube u preljubu, a ona je ostajala u tom braku i trpjela jer je htijela da njihova kćerkica raste sa oba roditelja. Upravo zbog toga nije očekivao do koje mjere će njegova afera sa Jelenom utjecati na njegov brak. Danijela je nakon skandala i pritiska javnosti sve manje htjela da komunicira sa Ognjenom, čuli su se jednom u nekoliko dana i komunikacija im se svela na minimum i isključivo su razgovarali o kćerki. To je Ognjena preplašilo i konačno je shvatio da ne želi da je izgubi, zbog čega je riješio da se promijeni. Molio je Danijelu da ne odustane od njihove porodice i da mu pruži još jednu šansu. Rekao joj je da želi da dobiju još jedno dijete i da je o tome dugo razmišljao. S druge strane, njegova veza sa JK je završena, a čak se prijatelju povjerio da ga boli “ona stvar za Karleušu””, navodi izvor i ističe da se Danijela poslije nekoliko dana razmišljanja složila sa idejom svog muža.

“Iako u prvi mah nije uzimala za ozbiljno to što joj je Ognjen rekao, uvjeravanje je trajalo danima. Kada ga je sa kćerkicom posjetila u Belgiji, odlučili su da zaborave sve što se desilo i posljednji put daju šansu svom braku. Danijela je mužu objasnila da mora iz korijena promijeniti život, ali da želi drugo dijete. Obećao joj je da će dati sve od sebe da bude najbolji suprug i otac, a kako se sada čini, poslije nekoliko godina paklenog odnosa, počeli su da se vraćaju na pravi put. Svi njihovi dugogodišnji prijatelji se raduju pomirenju i očekuju lijepe vijesti”, zaključuje izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh