Estrada

Nova drama Goce Tržan zbog kredita od 20.000 eura: Iselila se iz stana u Mirijevu

Prema riječima izvora, Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju “Parovi”

Goca Tržan - Kurir.rs

Pjevačica Goca Tržan napustila je stan u Mirijevu, u kojem je godinama živjela, saznaje magazin “Scena”.

Nakon što ju je bivši muž Ivan Marinković 2017. godine optužio da mu duguje 20.000 eura, pjevačica je javno obećala da će se odseliti iz stana u Mirijevu, što je sada i učinila.

– Goca i Ivan su prije desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živjeli s kćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živjela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, s kćerkom. Kako je pjevačica sve vrijeme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Međutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 eura jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pjevačicu koja je za kratko vrijeme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ime Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati plaćati ratu kredita – rekao je izvor upućen u čitavu situaciju.

Prema riječima izvora, Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju “Parovi”.

– Ukoliko ne bude plaćao ratu kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra zabrinuta je zbog svega jer je svjesna Ivanove neodgovornosti.

Komšije su potvrdile da im poznata pop pjevačica više nije komšinica, piše “Kurir.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh