Estrada

28 GODINA JE PROŠLO KAO TREN, ali na njenom licu se to ne vidi: Evo kako je Lidija Vukićević izgledala na svom vjenčanju

Kada se 1991. godine zaklela na vječnu ljubav Mitru Mrkeli, srbijanska glumica Lidija Vukićević blistala je u, u to vrijeme veoma trendi, bijeloj vjenčanoj haljini.

Lidija Vukićević - Gloria.rs

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, Lidija Vukićević spada u jednu od najljepših i najzgodnijih slavnih dama, a proteklih nekoliko godina mnogi primijećuju da na njoj kao da se ne vide sve te godine koje su prohujale od početka njene karijere, piše “Glossy“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#tb Prizivam Sunce?☀️??

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

To je posebno primetno ako pogledate reprizu serije Bolji život – Lidija jedva da izgleda koji dan starije od dana kada je bila u svojim dvadesetim.

Nešto slično otkiva nam i njena fotografija s vjenčanja…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#lidijavukicevic #mrkela #1991 #vencanje #rarephoto #jugoslavija #boljizivot

Objavu dijeli @ foto.nostalgija

U svojoj 29. godini, Lidija je stala na ludi kamen s popularnim fudbalerom Mitrom Mrkelom, a kojim je kasnije dobila dvojicu sinova.

Njihova ljubav, nažalost, nije opstala, pa se par rastao devet godina kasnije, kada je Andrej pohađao treći razred osnovne škole, a David imao tri godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Stara,dobra TV Revija @jugoslavija.press HVALA?❤?????Andrej 1992god

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Međutim, u trenucima nakon što su se zavjetovali na vječnu ljubav, Lidija i Mitar su izgledali presretno…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh