Estrada

NOVI SKANDAL U “ZVEZDAMA GRANDA”: OTAC JEDNOG OD KANDIDATA SE NA “KRV I NOŽ” POSVAĐAO SA ČLANOM ŽIRIJA! 

Naredna emisija “Zvezda Granda” će, sudeći prema najavi, biti intenzivnija nego ijedna dosad.

Svađa u "Zvezdama Granda" - Screenshot/Youtube

Naime, ove subote će pratioci ovog muzičkog šou-programa imati priliku da vide Đorđa Davida kako urla na oca jednog od učesnika, budući da ga je on iznervirao svojom odlukom da sinu promijeni pjesmu koju mu je mentor odredio da pjeva i mjesecima unazad je pripremao za taj nastup, piše “Pulsonline“.

Dečko, polako, stani malo! – odbrusio je on muzičaru.

Ma, kakav, bre, dečko?! Prvo, ja nisam dečko. Ti si za mene dečko, bre! – nastavio je povišenim tonom da mu se obraća Đorđe.

Osim toga, publika će biti u prilici da čuje Mariju Šerifović koja poručuje jednom od kandidata da mu je izbor pjesme prilagođen vokalnim mogućnostima isto koliko njoj priličilo da se “skine go*a i pokuša da glumi Merilin Monro“, na šta joj je Jelena Karleuša odgovorila da bi se ona, u slučaju da pjevačica to uradi, “ošišala naćelavo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh