Estrada

Miroslav Ilić dolijao i moraće da prizna očinstvo: Sud ponovo odbio žalbu, počinje ispitivanje svjedoka!

Nekadašnja velika ljubav Slavuja iz Mrčajevaca, Mirjana Antonović i njen sin Devin, za koga tvrdi da je nasljednik pjevača, sretni su jer se suđenje nastavlja. Kako saznajemo postupak je vraćen na Viši sud i epilog drame koja godinama traje je na vidiku.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić - Telegraf.rs

Mirjana Antonović godinama unazad pokušava da dokaže da je njen sin Devin Antonović plod nekadašnje ljubavi sa folkerom Miroslavom Ilićem. Međutim, budući da se Ilić na sve načine trudi da ovaj slučaj ospori, te je zbog toga angažovao i tim advokata, Mirjana je zato sretnija zbog novonastale situacije. Naime, Miroslav je kao posljednji adut u rukavu imao žalbu koju je predao Kasacionom sudu, kako bi zaustavio proces u Srbiji. Međutim, taj sud ga je odbio i postupak vratio na Viši sud, piše “Svet“.

– Poslije nekoliko mjeseci neizvijesnosti, dobili smo sretne vijesti od našeg advokata Vilijama Paspalovskog. Evo baš maloprije mi je poslao sljedeću poruku: “Da te obradujem, Kasacioni sud je odbio Miroslavljev zahtjev za reviziju. Poslao Višem sudu. Čekamo da nam to proslijede i zakažu nastavak suđenja. Sve će doći na svoje, samo strpljivo.” Oduševljena sam – kaže Mirjana, koja živi u Americi i dodaje:

– Nas su mnogi upozoravali da u Srbiji nećemo doći do pravde, međutim, Devin i ja smo veoma sretni što izgleda da će ipak i u Srbiji pravda pobijediti. Drago nam je da nećemo morati dalje na međunarodni sud.

Inače, Miroslav je sa žalbom predatom Kasacionom sudu, koji je najviši sud u Sbiji, pokušao da zaustavi Devinov proces. Kako smo ranije pisali, on se u međuvremenu žalio sudu u kojem je vođen proces, zatim Višem sudu, gdje se poteglo pitanje državljanstva i nadležnosti. Ni tu nije uspio. Onda je sa timom advokata prešao na apelacioni sud, gdje takođe nije uspio.

– Iscrpio je sva moguća pravosuđa u Srbiji. Šta ćemo sad??? Sad natrag na Vrhovni sud, gdje će konačno početi ispitivanje svjedoka. Nadamo se da će Devin tu konačno doći do pravde. Nije mi jasno zašto je Miroslav odlučio da se blamira i vuče po sudovima. Kraj će biti isti i pravda mora pobijediti. Devin je njegov sin, tu istinu već znaju svi i bez DNK analize. Miroslav je takođe vrlo svjestan te istine ali bez obzira, kupuje vrijeme. Ipak, mislim da neće moći zauvijek tako. Devin i ja čekamo taj momenat i vjerujemo da se polako približava – završava Mirjana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh