Estrada

RADA MANOJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA “EXPRESS”: Haris i ja smo kao miš i mačka

U njemačkom gradu Mainzu Rada Manojlović imala je odličan nastup sa Harisom Berkovićem i Peđom Medenicom.

Rada Manojlović - Facebook

Bez obzira na njenu popularnost ostala je dostupna novinarima, uvijek vesela i nasmijana, puna pozitivne energije koju širi oko sebe, piše “Express tabloid“.

Na početku razgovora osvrnuli smo se na prošlu godinu, pa je pitali da li ima nešto što bi zaboravila iz 2018?

-Ima dosta toga, jer ja mislim da bi život bio monoton kada se ne bi imalo šta da se izbriše i kada bi sve teklo kao med i mlijeko. Ipak generalno, uvijek je dobro da je više pozitivnih stvari, hvala Bogu svi smo bili zdravi, a dok je tako uvijek mogu da se prave ili mijenaju neki novi planovi u životu. Staru godinu sam završila radeći na novim pjesmama, a tako sam i ušla u 2019. Spremila sam zaista dosta toga lijepoga i nadam se da će uskoro i da bude premijera. Neće biti ni jedna duetska pjesma, barem za sada ne. Ali, nešto malo kasnije snimit ću jedan klasični narodnjak, a narodnjak se snima sa jednom super folk zvijezdom, a moja velika želja je da to bude sa Draganom Mirković. Dragana je raspoložena za duet i to bi zaista bilo ostvarenja mog sna.

Koliko ima istine u tome da si se odrekla kupovine super luksuznog stana u Beogradu da bi ocu kupila zemljište, njivu za obrađivanje?

-Ima stvari koje se se pisale, a nisu ustvari bile uopšte istinite, ali to je djelimična istina. Moj otac je ušao u 68 godinu, a i dalje ima ideje i planove, želi da sam proizvede, da sam stvori, a ja eto želim da mu na neki način pomognem da te svoje želje i ostvari. On je moj životni uzor, pa u svemu tome ima i pomalo istine.

Kada si prvi puta stala na pozornicu „Zvezda Granda“ pa evo sve do danas, da li si zadovoljna vlastitom karijerom?

-Evo jednog odgovora koji je prilično realan, ono što je zavisilo od mene, to je to. Jednom je Vesna Zmijanac rekla ovako: “Bože, ako treba da se ponovo rodim, ako treba da opet budem pjevačica, onda samo pod uslovom da sama sebi pišem pjesme“. Estrada je danas jedna rupa bez dna, začarani krug, ne vidi se izlaz. Evo, recimo, Peđa Medenica ima tu sreću da sam sebi piše pjesme, a ja nemam talenta za takvo nešto, ama baš ni malo. Žao mi je što je tako, jer u ovom moru ludila, moraš da se nađeš na pravom mjestu u pravo vrijeme kod nekog kompozitora koji ima hit pjesmu za tebe, a to je veoma teško. Ali, ipak mogu da kažem da sam zadovoljna jer imam i dueta sa Sašom Matićem, Harisom Berkovićem, Lepom Lukić. Zadovoljna sam i samo polako.

Da li ste Haris Berković i ti još u vezi?

-Ha ha ha ha, a htio bi da znaš, a ja ću ti reći da je istina negdje između. Nije to ljubav gdje nema svađa, nešto kao mačka i miš. Ako će te zadovoljiti moj odgovor, onda smo Haris i ja generalno u jako dobrim odnosima.

Još uvijek si atraktivna, da li smatraš ove neke nove mlađe pjevačice koje dolaze svojom konkurencijom?

-Da me pogrešno ne shvatiš i svi oni koji budu ovo čitali, ja sam sa svoje 34 godine života postala ljubomorna na mladost. Žao mi je što danas nemam dvadeset godina, ali to je ono valjda normalno što dolazi sa životom. Nisam uopšte ljubomorna na mlađe koleginice koje su zgodne, već sam ljubomorna na njihovu mladost. A što se tiče izgleda, svi treba da se zahvalimo genetici i da se sami potrudimo da dobro izgledamo.

Da li ti posjeduješ neke privatne snimke, ako da, da li se bojiš da se jednog dana pojave u javnosti?

-Ha ha ha ha ha, pa iskreno rečeno ne bojim se. Sve je to tamo gdje treba da bude, dobro pohranjeno. Na pravom su mjestu i neće se nikad pojaviti u javnosti.

Da li si za Jelenu Karleušu ili Ognjena Vranješa?

-Jooooj vjeruj mi ne bi se opredjeljivala. Ja sam Jeleni poslala poruku podrške. Mene zaista ne interesuje i ne želim da živim tuđe živote. Ne interesuje me ko koga vara, ko sa kim spava, kakav je čiji brak, ko je sa kim i zbog čega? Nakon svega toga ispade sada da je čitav Balkan jako moralan. Kada se podigla velika medijska priča oko Kije i Slobe svi su se digli na noge, a to opet pokazuje da su se svi pronašli u nekoj ulozi. Ako je Vranješ samo njoj iz nekog inata ili da joj napakosti sve to uradio, onda ga zaista žalim.

Na što trošiš novac?

-Vjeruj mi na vazduh, na gluposti, ni sama ne znam. Idem iz krajnosti u krajnost, ponekad kupujem neke sasvim nebitne i nepotrebne stvari, a ponekad kupim baš to što mi treba. A, ponekad sam ona stara škrtica koja skuplja novac za auto, za nešto konkretno.

Da li će ove godine biti nekih estetskih korekcija na Radi?

-Nije ih do sad bilo, pa neće vjerujem ni ove godine. Mada i ja razmišljam o tome, jer su sve djevojke i koje su puno mlađe od mene legle pod nož, to je jednostavno trend danas. Ja sam zato da se ponekad nešto popravi, da se podigne što kroz godine života padne. Ja mislim da javne ličnosti trebaju uvijek da budu svježe jer noći ne spavamo, ali ne treba i po meni, ne smije da bude nešto radikalno. Ja neću još, sve Bogu hvala dobro stoji.

Da li ima nešto zbog čega žališ u životu?

-Ima, a to je da ne bi skratila kosu, koju sam sada ovako skratila. Jako mi je zbog toga žao, ništa nemam više odpozadi. Zaista sam zbog te odluke ispala budala. Bukvalno sam povjerovala frizeru, kao on bolje zna, pa ja umjesto da kupim periku, jer je danas svi nose, ja se dam nagovoriti da odsjećem kosu. Dok drugi daju silne novce za nadogradnju ja je skratila.

Da li je konačno došlo vrijeme da te neko zovne mama?

-Mislim da u principu meni treba mama, neko da me vodi kroz život, da me još malo pogura, da brine o meni. Ja ću o tome da razmišljam tek kada budem mogla da napravim neku, recimo dvogodišnju pauzu, pa da se upotpunosti posvetim djetetu. Ja sebe smatram jednim velikom djetetom, jednostavno održava me ovaj mladalački duh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh