Estrada

“SVA LJUBAV JE USMJERENA NA ALEKSANDRINU I FILIPOVU BEBU, A JA SAM U PREDNOSTI”: Lepa Brena progovorila o Prijinoj trudnoći, a kaže da će se sa ovom ženom otimati!

Lepa Brena vratila se sa Bora Bore, gdje je bila sa porodicom na odmoru, a progovorila je o Filipu Živojinoviću i Aleksandri Prijović, koja je u drugom stanju.

No image - Haber.ba

Aleksandra je super. To je najljepše što čekamo da se desi u ovoj godini“, rekla je Lepa Brena, prenosi “Kurir“.

Mi roditeljima prepuštamo sve, ali biće to prvo zvanično Bobino unuče. Moje sestre kćerka ima dvoje djece, a oni mi nedostaju i svaki put mi krene suza. Sva nekakva ljubav će sada biti koncetrisana oko Aleksandrine i Filipove bebe. Mislim da sam ja u prednosti, jer sam im najbliže, na Bežanijskoj kosi. Možda ću se otimati malo više oko Aleksandrine mame. Ja sam blizu, vrlo lako ću im kucati na vrata.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh