Estrada

Objavljeno pismo Meghan Markle pisano rukom: “Slomio si mi srce na komadiće”

U javnost je procurilo privatno pismo Meghan Markle koje je navodno prošle godine poslala svom ocu Thomasu.

No image - Haber.ba

U pismu pisanom rukom, Meghan je ocu priznala da joj je ‘slomio srce na milion komadića’ te ga zamolila da prestane širiti laži o njoj i iskorišavati njenu vezu s princom Harryjem kako bi dospio u tabloide i dobio novac.

Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na vjenčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao – napisala je Meghan u pismu koje je objavio “Daily Mail”.

Uvijek sam te jedino voljela, branila, nudila ti bilo kakvu finansijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje… Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekoga tvojoj kući. No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s tabloidima – opisala je Markle.

Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru – zamolila ga je Meghan.

U pismu na pet stranica dotakla se i svoje polusestre koja je redovno blati po medijima.

Molila sam te da prestaneš čitati tabloide. No, ti si se na dnevnoj bazi navukao na laži koje su pisali o meni, pogotovo one koje je stvorila tvoja druga kćerka, koju skoro i ne poznajem… Gledao si me kako tiho patim zbog njenih laži – napisala je Meghan, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh