Estrada

Ovo je sin Ane Bekute kojeg je ostavila u Domu za nezbrinutu djecu, a on je otrkio da li je u kontaktu sa ocem!

Srbijanska pjevačica Ana Bekuta dobila je sina Igora sa 17 godina, a onda ga ostavila u Domu za nezbrinutu djecu. Prije nekoliko godina ona je otkrila i razloge zbog čega je to uradila.

Ana Bekuta - Kurir.rs

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pjevačica rodila 1976. kao tinejdžerica, sa samo 17 godina iz veze sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, nikada majci nije zamjerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko mjeseci u domu za nezbrinutu djecu.

“Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada”, rekao je ranije za “Kurir” Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

Igor Polić – Kurir.rs

“Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo”, otkrio je Igor Polić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh