Estrada

OVAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT EMINE JAHOVIĆ, KOJEM NIJE BILA NA SVADBI, A ZANIJEMIT ĆETE KADA VIDITE NJEGOVU SUPRUGU!

Pop pjevačica Emina Jahović odrasla je u petočlanoj porodici u Novom Pazaru. Pored majke Senije, Emina ima sestru Sabinu i brata Mirsada, a oca Nusreta je izgubila kada je imala samo 13 godina.

Emina Jahović - Instagram

Emina je veoma vezana za svoju porodicu, ali se rijetko sa njima pojavljuje u javnosti. Eminin rođeni brat je nekadašnji veoma uspješni košarkaš, koji je danas otac čak petoro djece. Koliko je voljen i cijenjen u svom rodnom gradu govori i to da je pretprošle godine otvoren košarkaški teren koji nosi njegovo ime i prezime, piše “Pulsonline“.

Mirsad je sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, dobio troje djece – sina Nusreta i kćerke Kairu i Nebu, od koje se razveo 2012. godine. Eminin brat se drugi put oženio 2016. godine u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić, a domaćim medijima je privukla pažnju činjenica da Emina nije prisustvovala vjenčanju svog brata.

– Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svijetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini sretnim. Njih dvoje su u braku već mjesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cijela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvijek biti – izjavila je tada Emina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??? Pumpkin spice and everything nice ??? #naturale #vsco #jesen

Objavu dijeli Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr)

Mirsad i Dušica imaju dvojicu sinova, a kada je Mirsad 2017. godine peti put postao otac Emina je dirljivom objavom na Instagramu dočekala bratanca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

May you touch dragonflies and stars, dance with fairies and talk to the moon. May you grow up with love & gracious hearts, people who care. Welcome to the world little Adem … we were all waiting for you. ???☘️??❤️ #nephew #auntiesboy #love #brothers @dusicadr

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

– Želim ti da dodirneš vilinske konjice i zvijezde, plešeš sa vilama i razgovaraš sa mjesecom. Želim ti da odrastaš u ljubavi sa ljudima kojima je stalo. Dobrodošao na svet maleni Ademe! Svi smo te željno iščekivali! – napisala je ponosna tetka uz fotografiju sa snahom i bratancem.

Na fotografijama u tekstu možete vidjeti kako izgleda Eminin brat Mirsad i njegova sadašnja supruga Dušica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh