Estrada

ON JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ?! Ovo je sasvim novi pravac istrage zločina u Borči! Policija ispituje OVE LJUDE!

“Ovakav zločin morala je da izvrši ili bar naruči osoba iz njenog okruženja, neko njoj veoma blizak, kao što je prijatelj, komšija, a možda i poremećeni obožavalac koji ju je vidio na nekom nastupu”.

Jelena Marjanović - Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Nakon što su dopunska vještačenja koje je naložio Apelacioni sud poljuljala dokaze protiv Zorana Marjanovića, optuženog da je ubio svoju suprugu Jelenu u aprilu 2016. godine, istraga je počela da se kreće u novim pravcima, saznaje “Kurir“.

Kako otkriva izvor “Kurira”, najprije će biti ispitani svi pjevačicini kontakti, osobe s kojima se čula i viđala tokom posljednjih dana života.

Kontakti

Policija će morati da ispita Jelenino kretanje i kontakte neposredno pred smrt. Mora se provjeriti detaljno s kim se ona viđala, dopisivala ili pila kafu, ali i zašto bi neko imao motiv da ubije pjevačicu ‘Granda’ – kaže sagovornik iz istrage i nastavlja:

Ovakav zločin morala je da izvrši ili bar naruči osoba iz njenog okruženja, neko njoj veoma blizak, kao što je prijatelj, komšija, a možda i poremećeni obožavalac koji ju je vidio na nekom nastupu. Nije isključeno da je ubica plaćenik, a najmanje vjerovatna opcija je da je Jelenu ubio nasumično neki manijak ili poremećena osoba – dodao je izvor.

Stefan Jokić za “Kurir” / JELENA NIJE GREBALA ZORANA

Advokat Stefan Jokić, koji zastupa Zorana Marjanovića, za “Kurir” kaže da su zadovoljni nakon rezultata dodatnog vještačenja.

To je dobra stvar, jer je na ogrebotini nađen samo Zoranov DNK trag. Samim tim jasno je da ogrebotinu nije napravila Jelena, kako se najprije sumnjalo. Ovo je otklonilo svaku sumnju i dokazalo da se oni nisu borili – kazao je advokat Jokić.

Boža Spasić, bivši operativac DB, smatra da je istraga od starta trebalo da se kreće u više pravaca, a ne samo da bude koncentrisana na Marjanoviće.

Ili je sve isuviše ukazivalo na njih, ili se policija i tužilaštvo nisu snašli, pa su sve svalili na porodicu. Uvijek treba voditi paralelne istrage da bi se ustanovile okolnosti života van porodice, naročito u ovakvom slučaju kada je žrtva estradna umjetnica. Jelena je navodno pjevala u nekoj kafani na Košutnjaku, tamo je mogla da upozna razne ljude. Dešava se da se gosti, među kojima može biti i mafijaša, zaljubljuju u pjevačice, udvaraju im se, a one ih ipak odbiju, što može biti motiv za ubistvo – objašnjava Spasić

Greške u koracima

Sagovornik smatra da je greška napravljena i što je odmah odbačena teza o nasumičnom ubistvu.

Iako to ne djeluje vjerovatno, nije trebalo da se isključi opcija da je možda naletjela na nekog manijaka koji ju je ubio – kazao je Spasić.

Podsjetimo, zločin koji gotovo tri godine obavijen velom misterije dogodio se 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki. Zoran Marjanović prijavio je da je njegova supruga nestala tokom trčanja dok je on bio sa kćerkicom Janom. Tijelo nesretne pjevačice pronađeno je dan kasnije u kanalu. Poslije 17 mjeseci, Zoran je uhapšen kao osumnjičen za ubistvo supruge. On je u pritvoru bio 10 mjeseci, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Tužilaštvo je dva puta podizalo optužnicu, ali je ona svaki put ukidana i vraćana na dopunu istrage.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh