Estrada

Od straha da će je Vranješ naći kad joj muž ne bude tu, Karleuša poduzela drastične mjere

A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u cijeloj aferi, ona dodatno opravdano strahuje – ističe izvor.

No image - Haber.ba

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, nakon skandala koji trese region, strahuje šta će Ognjen Vranješ učiniti kad joj Duško ne bude tu.

Naime, pjevačica je riješila da nakon povratka sa porodičnog odmora u Srbiju angažira privatno osiguranje, koje će biti zaduženo za njenu sigurnost 24 sata, kao i sigurnost njenih kćerki Nike i Atine.

Kada je Duško bio u Beogradu, bilo joj je mnogo lakše, jer je on vozio Niku i Atinu u školu. Nakon skandala, Jelena je ranije odvela kćerke iz škole, te su zajedno otputovale u Kinu, a nakon toga su se uputile u Dubai. Ona se plaši da će po povratku u Beograd imati ozbiljnih problema zbog skandala, a kako svakog jutra upravo ona vodi Atinu i Niku u školu, riješila je da angažira osiguranje, koje će 24 sata biti zaduženo za njihovu sigurnost – ispričao je izvor za “Kurir“.

Karleuša strahuje da bi Ognjen u nekom trenutku, sada kad zna da Duško nije tu, mogao da se pojavi ispred njene kuće, s obzirom na to da zna gdje živi, pa upravo zbog toga ona strahuje za svoju sigurnost. A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u cijeloj aferi sa Jelenom, ona dodatno opravdano strahuje – ističe izvor.

Duško je saglasan s njenom idejom i smatra da bi za neko vrijeme najbolje bilo da imaju privatno osiguranje, jer ne želi da dođe do neke neprijatne situacije, posebno ne bi volio da se nešto desi njihovim kćerkama – ispričao je izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh