Estrada

Jelena Karleuša bijesna kao ris, evo šta je poručila!

Prošlo je skoro mjesec dana od trenutka kada su u javnost procurile eksplicitne fotografije koje je Jelena Karleuša navodno razmijenjivala sa Ognjenom Vranješem, ali Mala od skandala je i dalje tema broj jedan u svim regionalnim medijima.

Jelena Karleuša - Ekskluziva.ba

Jelena je odmah na početku afere sve demantovala, govorivši da je riječ o foto-montaži, međutim ubrzo je odustala od ubjeđivanja javnosti u to i odlučila da se u medijima uopšte ne oglašava.

Jelena je očigledno i dalje bijesna i ne može da oprosti sedmoj sili aferu koja joj se dogodila, pa se oglasila na Instagramu žestokom porukom:

Kada se go*na urote i zajedničkim snagama udare na jednu ženu. Upravo pokazuje koliko je ona opasna zvjerka! – napisala je izrevoltirano Jelena.

Jelena Karleuša – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh