Estrada

ĐOLE ĐOGANI NAHVALIO KIJU KOCKAR: “Danas je ogromna zvijezda, da se ne lažemo”

Dajući posljednji intervju, Đole Đogani se još jedanput osvrnuo na Kiju Kockar, pobjednicu ‘Zadruge’, odnosno rijalitija u kom je drugo mjesto zauzela njegova bratanica Luna Đogani.

Đole Đogani - SrbijaDanas.com

Prošle godine, u ovo vrijeme, ko bi rekao da će Kija postati zvijezda, da će propjevati? Ušla u rijaliti kao žena mladog pjevača, a danas je ogromna zvijezda, da se ne lažemo. Na mnogim nivoima je pokazala čak i neke ogromne vrijednosti! Lijepo izgleda, simpatična je, kamera je obožava, izgleda kao anđeo! Lijepo priča, slatka je – nije prestajao Đogani da niže komplimente na njen račun, da bi se potom osvrnuo i na mogućnost da i Luna krene njenim stopama, odnosno iz rijalitija na muzičku scenu, prenosi “Express tabloid“.

Može neko da želi da bude pjevačica koliko god hoće, ako ga kamera ne voli… Možeš da pjevaš kao slavuj, ako nemaš iks faktor, opet ne vrijedi. Po meni, najbolja pjevačica na ovim prostorima je Aleksandra Radović. Ali, kamera tako ne govori. Ne kažem to u lošem kontekstu… Niko nije ni sanjao dokle će Kija da stigne. A, eto, desilo se. Tako je i što se tiče Lune – vratio se Đole na svoju bratanicu.

Može da bude super, a može da bude i drugačije. Zavisi od publike, pjesama, načina na koji će da se predstavi. Nije laka estrada. Bez obzira da li dobro pjevaš, ako se ne ne prikažeš na pravi način, ništa od posla – zaključio je Đogani.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh