Estrada

Rasti neće biti pravo kada sazna ovo za Anu Nikolić i 10 godina mlađeg hrvatskog fudbalera

Iako je Ana Nikolić još prošle godine potpisala papire za razvod braka, na potpis Stefana Đurića Raste se još uvijek čeka, a za to vrijeme se u pozadini cijele priče javlja novo ime koje bi moglo da postane tema stranica žute štampe u tekućoj godini.

Ana Nikolić - Novi.ba

Naime, kako izvor otkriva za “Scandal” hrvatski fudbaler je riješio da pomogne Ani nakon što je saznao da je srbijanska pjevačica u depresiji, te da mjesecima već ne izlazi iz kuće.

U pitanju je fudbaler iz Hrvatske koji igra u inostranstvu, mlađi je od Ane deset godina, ali je ludo zaljubljen u nju. Nije mogao da vjeruje kada je u medijima pročitao da joj je teško da se vrati na scenu – počeo je priču izvor.

Zato je pozvao neke pjevačice koje su dobre sa Anom i tražio od njih njen broj. Namjerava da je kontaktira i da joj predloži da uz njegovu pomoć stane na noge i vrati se na scenu u velikom stilu kako joj i dolikuje. Ne znam da li su se čuli, ali sam siguran da će joj on to predložiti i nadam se da će Ana pristati. Dečko čak nema namjeru ni da je muva ili da je pritiska da bude sa njim, prosto smatra da je šteta da jedna takva žena zapostavi onakvu karijeru kada su svi bili ludi za njom – rekao je izvor i dodao:

Ako Ana prihvati njegovu pomoć, a on, vjerujte mi, ne pita šta košta i spreman je da uloži velike pare i u njene pjesme i izgled, biće ona stara Ana vrlo brzo. Inače, momak zarađuje milione, i poznat je širom svijeta, tek je na početku karijere, tako da će tek zaraditi velike pare jer ga traže svi veliki klubovi. Samo nas je zamolio da ne otkrivamo njegov identitet da ne ispadne sad da on juri popularnost preko Ane. Sada sve zavisi samo od nje – zaključio je izvor za spomenuti magazin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh