Estrada

KIJA OTKRILA KOLIKO NOVCA TRAŽI DA UĐE U RIJALITI: Kad ju je voditelj bocnuo zbog Lune, Kockareva mu je spustila da se postidio

Kristina Kockar, pobjednica prve sezone rijalitija Zadruga, progovorila je za koliko novca bi ponovo ušla u rijaliti zbog kojeg se razvela jer ju je suprug srbijanski pjevač Slobodan Radanović pred cijelom Srbijom prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

Kristina Kija Kockar - Instagram

“Nije tačno! Ne ulazim u “Zadrugu”, to je sigurno”, rekla je Kristina, piše “Kurir“.

“Nemoj da demantuješ sebe oko zaljubljenosti i “Zadruge” – rekao joj je voditelj Sarapa, a onda Kija otkrila koliki honorar bi željela za ponovni ulazak u rijaliti.

“Za “Zadrugu” sam rekla milion eura, zato što želim nakon toga da otputujem na Karibe, da se sklonim i da se zaljubim”, rekla je Kristina u Novom jutru – Dea i Sarapa.

Kija je priznala da nije ispratila ulazak Stanije u “Zadrugu”, a nakon što je rekla šta mislio o Dobrojevićevoj, rekla je koga bi podržala od učesnika u rijalitiju.

“Nemam ništa protiv nje, nju ne znam lično. Tada sam je vidjela. Ona je stvarno preslatka djevojka. Mač sa dvije oštrice je podržati bilo koga. To je neki prostor gdje ste zatvoreni, gdje morate da se borite za sebe. Zanimljivo je gledati, a da nekog podržiš… Teško je , ali ne bih nju nešto podržala. Tu ima dosta ljudi koje znam i koje bih prije podržala, kao Lepi Mića”, navela je Kija.

“Kako tvoja prijateljica Luna?”, pitao je Sarapa. “Ne bih komentarisala to”, kratko je rekla Kija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh