Estrada

Lijepa Lejla popularna na društvenim mrežama: Suprugu Izeta Hajrovića na Instagramu pitali kad će početi “raditi” na prinovi

Supruga Dinamovca druži se sa srpskom blogericom Zoranom Jovanović (28), a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa.

No image - Haber.ba

Naše prijateljstvo nije platonsko, mi pričamo o ozbiljnim stvarima. Ona je jedna od rijetkih s kojom mogu da pričam o fudbalu, ona je jedina što me razumije i stvarno razumije nogomet jer ima dosta žena koje i ne žele da se bave time iako im je možda muž nogometaš, komentirala je za Exkluziv supruga Dinamovca Izeta Hajrovića (27), Lejla Hajrović, prenosi 24sata.

Ona se u posljednje vrijeme često druži sa srpskom blogericom Zoranom Jovanović (28), a osim velike ljubavi prema skupim krpicama, imaju i mnogih drugih zajedničkih interesa. Između ostaloga, Zorana jedina razumije kako je ‘biti žena nogometaša’.

– Zanimljivo je da imamo isti broj cipela i onda se dogodi da se ista stvar sviđa i jednoj i drugoj i onda će vjerojatno jedna to i kupiti, a onda to obje možemo nositi. Mnogo vremena smo provele zajedno u posljednjih par mjeseci, ali nismo odmah postale prijateljice. Onda se dogodio naš put u Istanbul gdje smo se baš zbližile i odtad se nismo razdvojile – otkrila je supruga Dinamovca za RTL.

Lejla je javnost zaintrigirala specifičnim modnim izričajem i njime stekla popularnost na društvenim mrežama. Odgovarajući nedavno na pitanja pratitelja na Instagramu, jedan od njih pitao ju je kad će početi ‘raditi’ na prinovi.

– Pitanje o planovima za dijete mi puno vas postavlja i nekako mi nije jasno zašto. Kao da netko tko je u braku mora odmah imati djecu. Općenito u našem životu gotovo ništa ne planiramo jer je to skoro nemoguće kada si nogometaš. Nama je odlično tako kako je, a u trenutku kada budemo željeli i bude bilo suđeno, biti će sve ostalo vezano uz ‘juniore’ – odgovorila je znatiželjnom pratitelju.

U nedavnom intervjuu za časopis Story, Leyla je komentirala optužbe da previše vremena, ali i novca troši na skupe krpice i život ‘na visokoj nozi’. Požalila se da se od početka veze s nogometašem Izetom susreće s određenim predrasudama.

– Vjerojatno me ne biste prepoznali da me vidite dok šetam Cvjetnim trgom u trenirci i bez šminke. Mislim da su mediji malo preuveličali našu ljubav prema sređivanju i modi. Naravno da ću se dotjerati kad idem na neki event ili snimanje, ali većinu sam vremena obično odjevena. Nije ni da Izet sat vremena prije treninga razmišlja koju će kombinaciju taj dan odabrati. Volimo modu i lijepe stvari, ali nije to opsesija. Kupujemo i odjeću high street brendova i ne mora sve biti markirano – rekla je Lejla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh