Estrada

Emina krije od djece vezu sa milionerom: Evo zašto ne smije da im kaže

Iako su turski i regionalni mediji pisali o vezi pjevačice Emine Jahović i turskog biznismena Sadetina Sarana (Sadettin), njih dvoje nikada nisu pričali o vezi. Čak ni nakon nedavnog raskida, poslije kojeg su se pomirili.

Emina Jahović i Sadetin Saran - Kurir

Emina ne krije da je zaljubljena i zadovoljna u ljubavi sa čovjekom koji joj je nakon razvoda od Mustafe Sandala vratio osmijeh na lice. Međutim, za novu romansu, kako je otkrila za medije, nije rekla nasljednicima Javuzu i Jamanu.

Moji sinovi to ne znaju, oni su još uvijek mali – odgovorila je Emina na pitanje da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je poslije rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena, prenosi “Espreso“.

Pjevačica ističe da je s godinama naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je dio njenog života.

Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi djeca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvijek sam sretna. To razumiju najviše majke, žene koje imaju djecu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čovjeku zavisi sreća samo od toga. A sada ne – iskrena je Emina, iako joj u ljubavi ide sve kako treba, čak je upoznala čitavu Sadetinovu porodicu i čest je gost njihovih porodičnih okupljanja.

Inače, Emina i Sadetin Saran započeli su vezu u septembru prošle godine. Kako se pisalo, njih dvoje upoznao je bivši Eminin suprug, zbog čega je sumnjao da ta veza započela još dok su bili u braku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh