Estrada

JK napustila Srbiju! Viđena bosa na aerodromu: Sad neće u Kinu! Evo gdje se uputila prvi put nakon afere!

Jelena Karleuša, nakon ogromnog uspjeha na prvoj dodijeli MAC nagrada, nastavila je radno i paradno pa se u neobičnom izdanju uputila u Austriju.

Jelena Karleuša - Screenshot/Instagram

U crne pantalone pocijepane na koljenima upasala je rolku u istom tonu, a preko odjenula dugačak kaput. Međutim, bez obzira na niske temperature koračala je bosa, u papučama.

Pogled skrivala je ispod kape i naočara za sunce. Brzim korakom prošla je pored fotoreportera kroz aerodrom koji nije skidao pogled sa nje.

Jelena se, inače, uputila na nastup u Austriju.

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala pošto je sporni materijal koji je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu tokom dvogodišnje tajne veze, ugledao svjetlost dana. Pošto je sve brzinski demantovala otišla je kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.

Nakon snimanja “Zvezda Granda”, raspametila je publiku novom pjesmom, primila nagradu za kolaboraciju sa Acom Lukasom na “Bankini”, pa odletjela u Beč na nastup. Veliku podršku tokom ovog dramatičnog perioda pruža joj porodica, prijatelji i brojne kolege, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh