Estrada

Vranješ moli Karleušu da mu oprosti: Smjestio joj aferu da je muž ostavi, pa da bude samo njegova

Ognjen Vranješ na sve načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše. Kako prenose domaći mediji, on je u potpunosti izgubio razum otkako je ispratio MAC dodjele nagrada, pa je potražio pomoć od zajedničkog prijatelja kako bi je kontaktirao, jer ga je srbijanska pjevačica navodno blokirala i na svim društvenim mrežama.

No image - Haber.ba

Kako se navodi, on joj je poslao poruku odmah pošto je završila s nastupom i preko zajedničkog prijatelja joj poručio kako je voli i kako mu je žao zbog svega. On je po svaku cijenu želio da je rastavi od Duška Tošića, pa je zbog toga i objelodanio sav sporni materijal zbog kojeg se JK našla u centru skandala.

Kada je shvatio da od razvoda nema ništa, gorko se pokajao pa poželio da obnovi odnos za koji je tvrdio da je u tajnosti trajao dvije godine.

U poruci je pisalo: “Oprosti mi sve… Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen… U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?

Međutim, Jelena neće ni u ludilu da čuje za njega. Ne želi da mu oprosti što je u javnost plasirao slike.

– Kad joj je prijatelj pročitao Ognjenovu poruku, JK se prodrala: “Tjerajte se obojica u pi**u materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ.” Poručila je zajedničkom prijatelju da za nju Ognjen više ne postoji i da mu nikad više neće vjerovati. Bijesno je dodala da je “ne bi čudilo da taj ludak hoće opet nešto da joj smjesti, jer on nema ni trunke morala“– završava priču sagovornik, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh