Estrada

DOLAZILA JE NA SNIMANJE ZG U KAMPERU, SVAĐALA SE SA ACOM LUKASOM: A sad se ugojila 10 kg i niko ne može da je prepozna!

Pjevačica Tijana Kadović, koja je obilažila prošlogodišnje Zvezde Granda kada je na snimanja dolazila u kamperu i sa čitavim timom – stilistom, frizerom, šminkerom, pa čak i obezbjeđenjem.

Tijana Kadović - Pulsonline.rs

Otkako je završila sa takmičenjem, Tijana se ugojila što je i sama priznala.

Naime, ugojila 10 kilograma, što je sve šokiralo, ali je i ponosno pokazala fotografiju u kupaćem kostimu. Šuškalo se da je u drugom stanju, međutim te glasine je demantovala.

Dragi moji, evo me! Jesam li vam nedostajala? Izvinjavam se što vas nisam obavještavala o tome gdje sam, šta sam, sa kim sam, šta pijem a šta jedem, ali bila sam na ‘maaaalo’ dužem odmoru, u svakom smislu, jer… recimo da sam tako bila u mogućnosti. Ukratko, odmorila sam se, provela, nauživala i kao što na ovoj slici možete da vidite, pojela sve osim Bambija! Dakle, obavještenje za pojedine, nisam u drugom stanju, samo sam DEEEBEEELAAAA!“, poručila je Kadovićeva.

Podsjetimo, Tijana Kadović nije prezala čak ni da se suprotstavi članovima žirija, pa je tako u jednoj od emisija imala sukob sa Acom Lukasom. Iako su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru, kao i da će odmah po završetku “Zvezda Granda” snimiti pjesmu, Tijana se na iznenađenje svih nakon takmičenja povukla i mjesecima se nije pojavljivala u javnosti. Kada je sad vidi Saša Popović neće mu se dopasti, budući da direktor Granda sve kandidatkinje oštro kritikuje da moraju da vode računa o izgledu i kilogramima, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh