Estrada

Zbog duga od 2.500 eura ucjenjivao Polumentu golim fotkama: Kad izađe iz Zadruge mnogi će poželjeti da se nisu rodili!

Modelsica Dragana Mitar možda ne zna, ali Pavle Jovanović nije nimalo naivan igrač. Naprotiv, novi učesnik Zadruge pola estrade drži u šaci jer kao suvlasnik nekoliko poznatih klubova u Beogradu zna sve mračne tajne pjevača.

sako-pavle-Ekskluziva.ba

Pavle je neko vrijeme radio kao menadžer Šake Polumente, ali saradnja je prekinuta na ružan način, saznaje magazin Svet.

Pošto mu je Šako navodno ostao dužan neki novac od američke turneje, Pavle ga je ucijenio – ili će mu vratiti pare ili će objaviti njegove gole fotografije, piše “Svet“.

– Pavle nije tražio ništa što mu ne pripada, već samo pare za koje su se dogovorili jer mu je on organizovao turneju. Nakon toga Šako mu je dao tih 2.500 eura, a slike su navodno obrisane. Njih dvojica su tada sklopila primirje, ali nikada više nisu sarađivali, niti su se nešto pretjerano družili. Kada se sretnu, jedva se pozdrave – kaže izvor Sveta i dodaje da Pavle ima i Draganine kompromitujuće fotografije, ali i video-snimak:

– Dragana je toliko bila opuštena dok je bila sa njim u vezi da mu je slala svoje gole fotografije, koje on i dan-danas čuva. U nekoliko navrata su se tokom se*sa i snimali, a te snimke Pavle čuva u svom telefonu – završava izvor za Svet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh