Estrada

ZVEZDA GRANDA IZ KAMPERA IZNENADILA: Pokazala dio praznične atmosfere

Tijana Kadović svakako zauzima prvo mjesto među ovogodišnjim učesnicima muzičkih talent šou-programa budući da se o njoj nadugo i naširoko pisalo i komentarisalo zbog kampera kojim je dolazila na snimanja “Zvezda Granda”, obezbjeđenju koje ju je pratilo, ali i čitavom timu šminkera, frizera i drugih asistenata.

No image - Haber.ba

Tijana je postala miljenica i sedme sile jer je uvijek imala spreman odgovor na sve, ali je, za razliku od većine svojih kolegica, odbila da govori o privatnom životu, te vrata svog doma nije otvorila nijednoj novinarskoj ekipi niti je postavila ijednu fotografiju na društvene mreže, piše “Express“.

Kadovićeva je, ipak, napravila izuzetak za praznike, te je tako pokazala kako je ukrasila svoj dom za Novu godinu, a detalje njene jelke možete pogledati u galeriji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh