Estrada

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA HARISOVA KUĆA OD DVA MILIONA EURA

Haris Džinović je godinama sa suprugom Melinom i djecom živio na Banovom Brdu, a onda je kupio plac na Dedinju gdje je počeo da gradi vilu, koja se procjenjuje na dva miliona eura.

Srbijanski novinari su snimili Melinu kako dolazi da nadgleda radove, a prije nego što su počeli da grade dvorac, Džinović je na placu srušio staru vilu.

– Oni su željeli da se usele već do kraja ove godine, ali to nije moguće. Grubi radovi su maltene završeni, ali ima tu još dosta posla. Gornji sprat je predviđen za njihove nasljednike, dok se u donjem dijelu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje i oko dvorišta koje je takođe prostrano. Biće to moderna nekretnina i vjerujem da će uživati u njoj – rekao je nedavno izvor blizak ovoj porodici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh