Region

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ! Policija ga sa lisicama na rukama izvela iz porodične kuće u Borči!

Zoran Marjanović uhapšen je danas nakon što ga je sud prvostepeno osudio ma 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović - informer

Za Zoranom Marjanovićem su kolima krenuli brat, sin Uroš, djevojka Zorica i advokat Stefan Jokić koji je stigao u trenutku kada su ga odvozili.

“Drži se, tata”, “izdrži, Zoki”, “istjerat ćemo pravdu”, odjekivalo je Borčom dok su Zorana odvodili pripadnici Interventne jedinice.

Nakon presude Zoran je stigao u svoju kuću u Borči sa bratom Milošem, sinom Urošem i djevojkom Zoricom. Izljubio je kćerku Janu, a sat vremena nakon toga policija je došla da uhapsi i odvede na izdržavanje zatvorske kazne.

Marjanović će biti odveden u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu.

Njegovi advokati su najavili žalbu, a sada se čeka odluka Apelacionog suda.

Kuma Vera ostala je sa djecom i za Informer kratko izjavila:

– Mnogo nam je loše.

Viši sud u Beogradu osudio je Zorana Marjanovića na kaznu zatvora od 40 godina za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh