Estrada

Šokantna ispovijest Snežane Đurišić: Moja kćerka je bezobrazna i drska, a sin je podložan porocima! Progovorila i o dečku!

Snežana Đurišić nikada javno nije pričala o onome što se pisalo za njenog sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju do toga da je pobjegao iz bolnice za liječenje od alkohola.

Snežana Đurišić - Pink.rs

Advertisements

Pjevačica iskreno kaže da ne opravdava postupke nasljednika, ali da je on njeno dijete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene riječi, piše “Kurir“.

– Kako može da me kao majku ne boli? Sudbina je takva. Borimo se, ali šta će od toga biti, to samo gospod bog zna. Ali ja sam neko ko nije za tu zamotanu priču, ali sam za onu da je to moje dijete i samo ja mogu o njemu da pričam, a ne neko drugi. Ne samo da ne bi trebalo nego će dobiti po nosu ako nastavi. Ma kakav da je, on je moje dijete, iako nije dobar. Sve što uradi u životu, kao i svi ljudi, snosiće odgovornost kako to zakoni nalažu. Ali to ne daje za pravo nikom da ga vrijeđa.

Borili ste se sa njim protiv njegovih poroka?

– I dalje se borim i boriću se dok sam živa, dok god imam snage, kao i za sve što volim i želim u životu.

Vaša kćerka fizički liči na vas. Koliko vam nedostaje s obzirom na to da je u inostranstvu?

– Fizički je daleko, ali je uvijek tu. Majka je dvoje djece. Ima divnog supruga i djecu. Žive u Njujorku. Ona divno pjeva. Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svijetu kakvi god da su.

Temperamentni ste, koliko vas je to koštalo u privatnom životu?

– Nije to dobro. Impulsivnost je osobina koju bi trebalo kanalisati. Ako se to ne dogodi, nije dobro. Uvijek čovjek ima razlog zašto je nešto uradio ili rekao.

Trebalo bi da pitate “zašto si to rekao”, pa kada ti kaže, ti uđeš ili ne u raspravu. A impulsivnost ti to ne dozvoljava nego skačeš na čovjeka odmah. A onda kada saznaš istinu, puno puta se loše osjećaš.

Poželite li da se umiješate u svađe u “Zvezdama Granda”?

– To je u trenutku borba za stav i mišljenje. Sve je to utakmica i kada se ona završi, svi sjedimo i pijemo kafu. Niko to ne doživljava lično. Ne znam da neko ne govori s nekim privatno.

Sijate u posljednje vrijeme. Koliko je tu ljubav odigrala ulogu?

– Ljubav je divna emocija. Nije to samo odnos dvije osobe. Ljubav je sve što vas okružuje i čovjek koji tu emociju nema on je prazan. Ja sam neko ko je u ljubavi u svim segmentima. Desilo mi se u porodici to što mi se desilo, pa sam svoj emotivni život malo zapostavila. Zapravo ga nisam imala. Nisam neko ko to traži, forsira, petlja. Ja sam generacija koja je sa druge strane. Bog je milostiv, pa se to dogodilo i ja uživam u ljubavi.

Da li vam je to vjerenički prsten na ruci?

– Nećete me isprovocirati, neću vam reći ni da ni ne.

A da li biste pristali kada bi vas dečko zaprosio?

– Ni to neću da kažem jer smo mi u godinama kada je to nebitno. Vidim da se ni mladi time ne opterećuju, tim papirom. Trenutno sam srećna i ispunjena žena i voljela bih da to potraje.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh