Estrada

Neustrašiva, nesputana, neokovana: Jelena Karleuša smatra da je žena ISPRED OVOG VREMENA

Srbijanska pjevačica je objasnila šta za nju znači da je žena neustrašiva.

Jelena Karleuša - DW.com

Advertisements

Jelena Karleuša je poznata po svom britkom jeziku i oštrim stavovima. Ona uvijek podstiče i ohrabruje žene da budu samostalne i nezavisne. Pjevačica smjelo istupa i govori o gorućim temama, a sada je poručila svima šta ona podrazumijeva pod neustrašivošću žene.

Neustrašiva je ona žena koja nije sputana konvencionalnim shvatanjima žene u društvu. Neustrašiva je ona žena koja zna da će naići na osude, jer se drznula da bude svoja i sebi dosljedna. Neustrašiva je ona žena koja ustane kad padne i od neprijatelja pravi najveće fanove, jer joj se dive što je drugačija. Neustrašiva je ona žena koja je autentična i hrabra da kaže to što misli. Neustrašiva je ona žena koja vjeruje da i sa hiljadu dinara u džepu izgleda kao diva, ponosno dignute glave! Neustrašiva je ona žena koja ima djecu, porodicu i posao, a nije izgubila želju da osvoji čitav svijet“, nadahnuto je izjavila Jelena Karleuša za magazin “Harper's Bazaar“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💸 #mood

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nesumnjivo se popularna JK pronašla u ovakvom opisu i pokušala je da i ostalim ženama da primjer kako da se ponašaju kao lavice.

S ozbirom na to da dio javnosti ponekad osudi njene riječi i postupke, popularna Karleuša smatra da će tek doći vrijeme kada će je ljudi moći razumijeti u potpunosti.

“Jelena Karleuša predstavlja ideju žene koja će jednog dana biti shvaćena”, poručila je pjevačica.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh