Estrada

Njena najčuvanija tajna – Od čega boluje Dunja Ilić?!

Potencijalna učesnica “Farme” bila je i pjevačica Dunja Ilić, ali ona se odrekla seoskog života zbog bolesti, preciznije epilepsije, s kojom se bori godinama.

No image - Haber.ba


Dunja Ilić (Foto: Arhiva)

Ona je otkrila da je veoma strahovala od onoga što se nedavno desilo Igoru Stavroviću, od napada koji je mogao da ga košta života.

– Zaista sam trebala ući u ovogodišnju “Farmu” i produkcija je u potpunosti bila upoznata s tim da ja imam epilepsiju. Međutim, problem je nastao onda kada nismo mogli da se dogovorimo, da li bi meni lijekovi mogli biti na vrijeme dostavljeni u Lisović. A ja sam se veoma plašila da se i meni ne desi ono što se dogodilo Igoru. Nisam upućena baš u detalje njegovog slučaja, ali ja sam se stvarno plašila od toga da će stres i nemogućnost da se naspavam dovesti do toga da ponovo doživim epileptični napad”+- kaže Dunja otkrivajući kako je imala prvi napad.

– Prvi napad imala sam prije tri godine, kojeg je moj dečko opisao kao nesvjesticu s nekoliko trzaja, što je vjerovatno bila posljedica mog tadašnjeg načina života. Eksperimentisanja s medikamentima i alkoholom, ali i posljedica nespavanja, neredovne ishrane i stresa. Prvi put ljekari su to zaveli kao krizu svesti, a kada sam nastavila po starom napad se ponovio – ne krije Dunja Ilić.

Ona je ispričala da je kod ponovljenog napada epilepsije, koji ju je zadesio kod kuće povrijedila bradu (tri kopče), te da je poslije toga u bolničkom kartonu bila zavedena kao epileptičar. Prepisani su joj lijekovi i, kako ona ističe, uprkos izlascima i stresu od tada nije imala nijedan napad.

Takođe zbog problema s alkoholom prestala je da se bavi muzikom.

– Imala sam problem s alkoholom i to sam riješila. Do toga me je doveo neuredan život, kao i različite situcije koje sam imala baveći se muzikom. I kada sam shvatila da estradna scena nije dobra po mene-povukla sam se. Možda se jednog dana promijeni muzička klima i ja se vratim svom omiljenom hobiju pjevanju – ispričala je Dunja Ilić otrkivajući da će se u budućnosti baviti prodajom namještaja.

(doznajemo / kurir)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh