Estrada

Popović je medijski ubica mog djeteta!

U emisiji “Zvezde Granda specijal” direktor srbijanske “Grand produkcije” Saša Popović i voditelj pomenute emisije iznio je podatke o srbijanskom pjevaču Draganu Kojiću Kebi koji anuliraju postojanje njegove vanbračne kćerke Ine, koju ima sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Saša Popović - Twitter

Ovaj gest povrijedio je Ljiljanu, koja se godinama borila za prava svoje kćerke, te je bez dlake na jeziku rekla da je Popović tim postupkom medijski ubio njeno dijete.

Naime, tokom predstavljanja gostiju u studiju Saša je najavio Kebu nabrojivši članove njegove porodice.

“Dakle, Kebo, supruga Olja, sin Igor i kćerka Nataša, jesam li sve dobro rekao”, pitao je Popović, a Keba je potvrdio.

“Da, tako je”, odgovorio je srbijanski pjevač.

Nakon toga su nastavili razgovor, a Ljiljanu je povrijedilo što Saša nije pomenuo Kebinu kćerku Inu.

“Saša Popović je medijski ubica mog djeteta, medijski ubica pravde i medijski ubica ljudskih prava. Preduzeću sve mjere kako bih zaštitila svoje dijete. Čovjek koristi nacionalnu frekvenciju da laže narod. Ina je godinama zavedena u krštenici kao Kebina kćerka”, tvrdi Ljiljana za “Telegraf” i nastavlja:

“Poslala sam mu juče poruku, na koju još uvijek nije odgovorio. Tražila sam da mi objasni zašto je to uradio iako zna da nas taj čovjek javno ponižava i da me je ostavio bez hljeba uprkos tome što zna da sam samohrana majka. Svi znaju kako sam radila i za koga sam sve pisala dok nisam tužila Kebu za očinstvo. Sada taj Saša objavljuje moje pjesme na kompilacijama i ništa mi ne plaća za to. Pitajte ga zašto narušava autorska prava! Umjesto mog imena stavlja krstove, užas šta radi”, rekla je Ljiljana i dodala:

“Ako Aleksandru Popoviću Raki, tako mu inače stoji u ličnoj karti, nije bilo jasno, mogao je da pozove i zatraži Ininu krštenicu, u kojoj je upisan Keba. Ne samo da je lagao narod koliko Keba ima djece nego i ko mu je žena pošto su Keba i Olja zvanično razvedeni”, zaključila je Jevremovićeva…

U SMS poruci koju je Ljiljana uputila Popoviću, a u čiji smo posjed došli, ona zahtijeva od medijskog maga da se izvini javno za to što je povrijedio njenu kćerku Inu Jevremović i da prihvati odgovornost, međutim, prema njenim tvrdnjama, Saša joj na tu poruku nije odgovorio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh