ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Estrada

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Jelena Marjanović ubijena u fotelji?! Mala Jana: “KAD SE MAMA IZGUBILA, SVI SU RIBALI FOTELJU U KUĆI!”

Mala Jana je jednom isprljala namještaj u kući svoje bake Zorice Krsmanović jer je crtala po njemu. Kad smo je opomenuli da to ne radi, djevojčica je odgovorila: “I naša fotelja je bila jako prljava, ali su je svi prali.” Neko ju je pitao gdje je bila mama, a Jana je rekla: “Mama nije bila tu, ona se izgubila!”

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Ovu šokantnu tvrdnju iznijela je juče prijateljica Zorice Krsmanović koja se telefonskim putem uključila u jutarnji program televizije Hepi tokom gostovanja forenzičara Nenada Šipke. Žena čije ime nije saopšteno objasnila je da je s pokojnom Zoricom Marjanović bila prijateljica 20 godina i da je često bila u njenoj kući, naročito nakon Jeleninog ubistva, prenosi “Kurir“.

Zorica je od prvog dana sumnjala da su Marjanovići umiješani u Jeleninu smrt. Ponavljala je u očaju: “Oni su krivi, oni su krivi, oni su je ubili.” Međutim, nikad to nije htjela da kaže javno jer se bojala da bi joj nakon toga Marjanovići zabranili da viđa Janu, a htjela je da sa unukom provede što više vremena prije nego što umre – rekla je ova žena.

Ona je objasnila da je Zoran nakon Jelenine smrti povremeno dovodio Janu kod bake.

Ona se nekako čudno ponašala. Bila je budna do dva-tri sata ujutru, jer su Marjanovići tako živjeli. Dešavalo se da noću vrišti ili da odjednom skine odjeću. Zorici je sve to bilo jako strašno… Kad bi Zoran dolazio da je vrati kući, ona nije htjela da ide pa ju je on na silu uvlačio u kola. Bila je baš vezana za Zoricu, za razliku od druge babe, koja je nikad nije čuvala – ispričala je komšinica pjevačicine pokojne majke.

Tokom uključenja ona je navela i da je Zorica Krsmanović često govorila o teškom životu svoje kćerke u kući Marjanovića.

Pričala je da je Jelena umorna, opterećena, da je tjeraju da radi za sve njih u kući. Nama je svima bilo jasno da je Marjanovići nisu voljeli. Zvali su je pjevaljkom. Deset godina su joj zabranjivali da pjeva, a kad su ostali bez para, onda su je pustili. Zoran ju je kontrolisao svugdje, nigdje nije mogla da ide sama – ispričala je prijateljica Zorice Krsmanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh