ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Estrada

OTKRILA TAJNU: Evo kako Verica Rakočević održava brak sa 35 godina mlađim suprugom!

Srbijanska modna kreatorica Verica Rakočević, koja je poznata kao neko ko ruši stereotipe i uživa u životu ne mareći za tuđi sud, otkrila je tajnu kako je opstao njen brak sa znatno mlađim partnerom.

Veljko Kuzmančević Verica Rakočević - Kurir.rs

Naime, kreatorica je okružena djecom, sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, u jednom beogradskom restoranu nedavno proslavila posljednju godinu sedme decenije, piše “Kurir“…

“Kada punite 70 godina, onda većina misli da je ludost da se bilo čemu radujete. Međutim, godinama čovjek dobija na kvalitetu, a meni je broj 70 ljepši od ostalih brojeva jer živim samo današnji trenutak. Juče je prošlo, sutra tek dolazi”, kaže Verica Rakočević.

Na pitanje da li su za njen često hvaljen izgled zaslužni mladi muž i uspješna djeca, srbijanska kreatorica kaže da joj oni donose svakodnevnu radost, a zatim dodala da sa suprugom i opstaje jer je on zapravo mlad tijelom a itinski mudar.

“Za moj izgled u trećem dobu zaslužna je energija koja me možda, kao raritet, odvede u četvrto doba. Djeca su zaslužna za radost koju mi daruju ljubavlju, mladi muž je zaslužan zato što ima vijekovno iskustvo. Mlad je tijelom, a mudar i iskusan u biti”.

Verica ističe da materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod nje.

“Najveći i najljepši poklon mi je ljubav od djece, muža, sestre, braće i prijatelja. Materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod mene. Sve što sam željela, sama sam kupila”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh