Estrada

PROROČICA AZIRA: “Kada se očistite od sihira riješit će se i ljubavni i zdravstveni problemi!”

Ime proročice Azire u prijevodu znači “pomagačica”, što predstavlja i njeno životno opredjeljenje. Da bi uspjela u tome pomaže joj znanje i moć gledanja u kašike, koje joj je u amanet ostavila njena nana. U nastavku vam donosimo nekoliko njenih odgovora na mnogobrojna pitanja ljudi s “poteškoćama” u životu.

Proročica Azira - Expresstabloid.ba

Da li smo suprug i ja pod sihirima? Već 15 godina naš brak je užasan, ne možemo nikako da se složimo. On se stalno dere na mene, maltretira me, zlostavlja, a ne želi razvod. Ja ga ne podnosim, ali nikako ne mogu da ga ostavim. Imamo sina. Zdravlje mi je narušeno. Meni je 49 godina, a njemu 65 godina. Udala sam se za muža nazor jer sam ostala trudna. Da li ćemo se razvesti i jesmo li pod sihirima? Hoću li i dalje biti bolesna ili će i meni sreća zakucati na vrata? Da li će me bar sin poštovati?

Šifra: Goražde

– Druga i sedma kašike vam pokazuju sihire. Odmah drugi dan Vašeg braka urađena vam je sihira da se razvedete, a poslije je ponavljana sihira. Kroz ove sihire su nastali i bračni, a i zdravstveni problemi. Samim tim ni nafaka Vam se baš najbolje ne da, a imali bi mnogo više da nije ovih sihira. Imali ste sreću pa niste sihire prenijeli na dijete. Očistite sihire, obratite se nekom da vas očisti pa ćemo poslije pogledati na brak i zdravlje ali mislim kada se očistite da će se sve normalizovati i da će ovi zdravstveni problemi se riješiti.

Da li ću uskoro pronaći ljubav?

Šifra: “Policajka”

– Druga kašika pokazuje udaju.

Poštovana Azira, u braku sam pet godina i sve ide naopako. Da li imamo sihire i da li ćemo ostati skupa?

Šifra: “Duga”

– Kašike ne pokazuju sihire, a treća kašika pokazuje da ćete se razići. Niste jedno drugom suđeni.

Poštovana Azira, ja ne radim već tri godine. Konkurisao sam na nekoliko mjesta. Da li mi vidite hoću li se zaposliti?

Šifra: “Zabrinuti”

– Druga kašika vam pokazuje da ćete se zaposliti i to za stalno.

Poštovana Azira, dobio sam ponudu da odem vani u inostranstvo da radim. Da li mi je nafaka u inostranstvu i da li ću otići?

Šifra: “Radoznali”

– Peta kašika pokazuje da ćete otići u inostranstvo da radite i živite. Vama jeste nafaka u inostranstvu, piše “Express“…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh