Estrada

NERAZJAŠNJENA MISTERIJA: Ko je ulazio na Facebook profil Jelene Marjanović NAKON UBISTVA i slao bizarne poruke?

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Krsmanović, dobijala je poruke sa Facebook profila srbijanske pjevačice devet, odnosno mjesec dana pošto je ona brutalno likvidirana.

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Advertisements

Do danas, skoro dvije godine kasnije, nije razjašnjeno ko je i kako ulazio na Jelenin profil.

Ćao. Kako si, draga?”; “Šta radiš?”, poruke su koje je neko poslao sa Facebook profila ubijene pjevačice Jelene Krsmanović njenoj sestri Teodori, prvi put devet dana, a drugi put mjesec dana nakon Jelenine smrti, a u koje je “Blic” ekskluzivno imao uvid…

Poruke koje je Teodora Krsmanović dobila sa Facebook profila Jelene Marjanović – Blic.rs

Kako se saznaje, Teodori, sestri od strica ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, prva poruka sa Jeleninog Fejsbuk profila stigla je 11. aprila 2016. godine, devet dana nakon brutalnog ubistva za koje je osumnjičen Jelenin suprug Zoran Marjanović. Tom porukom nepoznata osoba koja je ušla u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, pitala je Teodoru kako je, i uz to je oslovila sa “draga”. Nakon što je zbunjena i šokirana djevojka upitala ko joj piše, uslijedio je odgovor “pa znaš”. Teodora je tada prekinula prepisku.

Međutim, dvadesetak dana kasnije, 1. maja, neko je ponovo upao na profil ubijene pjevačice i ponovo je slao poruke Teodori.

Kako za “Blic” priča Jelenina sestra Teodora, ona ni danas, skoro dvije godine kasnije, nije saznala ko je stajao iza morbidnih poruka.

Ta prepiska je proslijeđena državnim organima još 2016. godine, odmah pošto je nastala. Međutim do dana današnjeg nisam saznala ko je to pisao u Jecino ime. Ne znam ko je imao hrabrosti da se usudi na tako nešto. To sigurno nije niko normalan jer on je znao da se na morbidan način u kasnim satima igra sa mojim emocijama“, kaže Teodora Krsmanović za “Blic”.

Podsjećanja radi, Teodora Krsmanović imala je status oštećene u slučaju koji se vodi protiv njenog zeta Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, srbijansku pjevačicu Jelenu Krsmanović. Međutim, taj status joj je ukinut svega nekoliko minuta prije nego što je saslušana u Višem javnom tužilaštvu, kao prvi svjedok u postupku protiv Marjanovića.

Teodora je iznijela u medijima detalje iz braka Zorana i Jelene Marjanović nakon Zoranovog hapšenja. Ispričala je da je Zoran želio potpunu kontrolu nad Jelenom, da njena sestra nije mogla ni da mrdne a da je Zoran ne provjerava i ne zove telefonom. Sve to je ponovila i pred tužiocem.

Nakon ukidanja statusa oštećene u slučaju koji se vodi protiv njenog zeta, Teodora Krsmanović je iz revolta zatražila starateljstvo nad sedmogodišnjom kćerkom pjevačice, međutim to joj još nije odobreno.

Porodica od suda traži status oštećenih

Predrag Savić, advokat porodice Krsmanović, kaže za “Blic” da će ta porodica ponovo tražiti status oštećenog u slučaju koji se vodi protiv Zorana Marjanovića.

“Kada se slučaj nađe pred sudom, Krsmanovići, Teodora i Jelenin deda ponovo će podnijeti zahtjev da im se odobri status oštećenih”, navodi Savić.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh