Estrada

KRV NA SJEDIŠTU, OTAC MU DONIO JAKNU… Zbog ovih dokaza Marjanoviću prijeti duga robija!

U optužnici koju je Više tužilaštvo u Beogradu podiglo protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je 2. aprila 2016. u kanalu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, pored blata s njegovih pantalona, kao i vještačenja mobilnih telefona, kao dokaz koji upućuje na njegovu krivicu navodi se i Jelenina krv otkrivena na naslonu zadnjeg sedišta “Mercedesa E320”, kojim su tog dana zajedno došli na nasip.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

Advertisements

Naime, u optužnici se konstatuje da je Jelena uglavnom vozila “Mercedes” i da gotovo nikad nije sjedila na zadnjem sjedištu, pa se postavlja pitanje otkud njena krv na zadnjem sjedištu. Istražitelji sumnjaju, ali bi tokom suđenja o tome stručnjaci tek trebalo da se izjasne, da je krv tu dospjela tako što je Zoran svoju krvavu jaknu nakon zločina bacio na zadnje sjedište, piše “Kurir“…

Po intenzitetu, u pitanju je jači trag krvi nađen na naslonu zadnjeg sjedišta. Analizom DNK izolovanog sa patosnice i iz gepeka “Mercedesa” utvrđeno je da pripadaju Jeleni – stoji u optužnici.

Inače, i sam Zoran je tokom iznošenja odbrane potvrdio da je Jelena vozila automobil tog dana i da ih je kamera snimala.

“Postoji snimak nadzorne kamere s kuće preko puta crkve i na tom snimku se lijepo vidi da Jelena upravlja vozilom. Taj snimak je posljednji snimak nje žive”, rekao je Zoran posle hapšenja, na saslušanju u tužilaštvu.

Kako je “Kurir” pisao, u optužnici se navodi da je Zoran Jelenu naveo da siđe s nasipa, kao i da ju je tada napao i zadao joj lakše povrede. Kada je pokušala da pobjegne, on ju je sustigao i ubio u kanalu, preko kog je ona pokušala da pobjegne.

“Kada se svi navedeni materijalni dokazi, kao i iskaz Zorana Marjanovića posmatraju u svjetlu iskaza ispitanih svjedoka, a posebno onih koji su bili bliski Jeleni Marjanović, jasno proizilazi motiv ovog ubistva”, navodi se u optužnici.

Kako naš izvor objašnjava, u tom smislu posebno je interesantan iskaz Teodore Krsmanović, sestre pokojne Jelene. U svom iskazu ona je navela da je Jelena planirala da napusti Zorana.

“Jelena je počela da se žali tek 2015. Ne mogu konkretno da vam kažem na šta se Jelena žalila, ali govorila je da ne može više da izdrži, uglavnom se žalila na “matore”, tu mislim na Zoranove roditelje jer su se oni stalno svađali. Još gore je bilo kad joj se i majka razboljela”, ispričala je ranije Teodora.

Prema njenim riječima, pokojna Jelena u kući se nije žalila, ali jeste čim bi izašla napolje.

“Posljednji put kad smo se vidjele, posvađale smo se jer sam ja rekla da više ne treba da trpi, s tim što je Jelena branila Zorana”, posvjedočila je ona, a tužilaštvo je predložilo da je Viši sud sasluša i na glavnom pretresu.

Odjeća koju je Marjanović imao na sebi tokom potrage za Jelenom najverovatnije nije ona u kojoj je bio na nasipu u vrijeme zločina.

Naime, sumnja se da je Zoran krvavu jaknu u kojoj je bio kad je ubio Jelenu bacio kako bi uklonio dokaze. Na ovo upućuje izjava svjedoka koji je video Zorana, Jelenu i Janu na nasipu i koji je rekao da je Zoran na sebi imao crnu jaknu.

Međutim, drugi svjedok je rekla da je, kada je kasnije tog dana krenula potraga za Jelenom, Vladimir Zoranu odnio jaknu na nasip, pa se postavlja pitanje šta se desilo sa onom koju je imao na sebi tokom dana.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh