Estrada

ČUVENI VIDOVNJAK ŠOKIRAO: “Jeleninog ubicu hapse do marta, on je javna ličnost, Zoran je nevin, svjedok otrovan”

Srbijanski vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliko iznenađenje u medijski najpraćenijem slučaju u regionu i tvrdi da će krvnik srbijanske pjevačice Jelene Marjanović biti uhapšen krajem februara ili početkom marta, kao i da je riječ o muškarcu koji je povezan sa javnim životom!

Jelena Marjanović - Screenshot/YouTube

Advertisements

“Jelenin ubica će biti pronađen do kraja februara ili početkom marta, dok će Zoran Marjanović biti pušten! Iznenađenje povezano sa hapšenjem biće višestruko, jer je riječ o osobi koja je neposredno u vezi sa javnim životom. Ta osoba često odlazi u Beč i Cirih. Hapšenje će imati veliki odjek u javnosti i mnogi će zinuti od čuda kada shvate ko je ubica, te da je Jelena ubijena iz osvete porodici Marjanović“, tvrdi Zlatko Šumadijski iz Mladenovca (Srbija).

On kaže da je Jelena odabrana kao žrtva da bi cijela porodica bila uništena.

To nema veze ni sa Zoricom šamankom niti sa Zoranovom ljubomorom! Ubici je pošlo za rukom da im rasturi porodicu. Zoran je u zatvoru i više ne radi.

Zorica je anatemisana i uništena u svom poslu. Zoranov brat i Zoranov sin obilježeni su i kao da su gubavci. Taj ko je ubio Jelenu jeste psihopata! Perfidan je i uticajan. Marjanovići mnogo znaju, ali ne smiju da pričaju. Strah porodice je donekle opravdan, jer se plaše ubice i klana sa kojim je on povezan. Oni su iz straha skrenuli istragu u pogrešnom pravcu. Međutim, sve će biti rasvjetljeno i iznijeto na vidjelo“, objašnjava vidovnjak iz Mladenovca.

On ne vjeruje da je Jelena stradala u kući Marjanovića.

“Ubijena je u transportnom sredstvu ili pored njega! Ubijena je pajserom sa nekoliko zamaha. Da se zločin odigrao u kući, sve bi bilo polupano. U tom slučaju, DNK tragova bi bilo na sve strane i niko ne bi mogao da ih ukloni, čak ni najmoćnijim hemijskim preparatom. Jelena nije ubijena jednim udarcem i mogla je nekako da pokuša da se odupre napadaču da je bila u kući. U zatvorenom prostoru bi ubicu gađala flašom, stolicom, pikslom ili bi razbila prozor i zgrabila parče stakla. U krajnjem slučaju, mogla je da ga ujede. Mogla je da mu otkine parče mesa zubima ili noktima. Međutim, poslije svega je očigledno da je napadač imao dovoljnu odstupnicu od žrtve. Jelena osim trave i zemlje na kojoj se našla, poslije prvog udarca vjerovatno nije imala ni kamen da njime udari ubicu!“, navodi vidovnjak i ističe da je vozilo u kojem je ubijena čudne boje.

“Vidim nešto sivkasto ili boje hrđe. Riječ je o tamnoj boji, ali nije ni crna ni teget. Moguće je da je reijč o metaliksivoj ili tamnozelenoj. Napominjem da je na tom vozilu u svakom slučaju bila boja hrđe“, objašnjava sagovornik i ističe da Zoran Marjanović nema veze s ubistvom i da navodno nedužno leži u zatvoru.

Očevidac ubistva otrovan?

Zlatko Šumadijski kaže da je očevidac Jeleninog ubistva umro naprasno svega mjesec dana nakon zločina u Borči.

“Pitanje je da li je urađena obdukcija i šta je uzrok njegove smrti. Kako to da njegovu smrt niko nije ispitao? Riječ je o čovjeku koji na Jeleninoj sahrani stoji pored Zorana i koji je s njim išao na sve Jelenine nastupe. Ima indicija da je otrovan!”, kaže vidovnjak i dodaje da će brojna pitanja o njegovoj smrti vjerovatno ostati bez odgovora.

“Da li je neko vidio obdukcioni nalaz? Njegova navodno iznenadna smrt čudna je i zabrinjavajuća. Povrh svega, riječ je o mladoj osobi. Pitam se da li je otrovan? Ko je zapravo taj čovjek? Da li je očevidac ubistva ili svjedok koga je trebalo eliminisati jer je bio Zoranov i Jelenin prijatelj?!”, pita se vidovnjak, prenosi “Kurir“…


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh