Estrada

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE NI TREPNUO PRED VJEŠTAKOM: Natprosječno inteligentan, mirno i staloženo odgovara na pitanja o TEŠKOM ZLOČINU!

U Više tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu protiv Zorana Marjanovića stigao je nalaz i mišljenje vještaka neuropsihijatra, u kom se navodi da je on uračuljiv i da ne pati od duševnih bolesti, koje bi mogle da utiču na to da shvati značaj djela koja čini!

Zoran Marjanović i Jelena Krsmanović - Telegraf.rs

To znači da mu, ukoliko bude proglašen krivim, prijeti maksimalna kazna zatvora od 40 godina! Zoran Marjanović (39), podsjetimo, osumnjičen da je ubio suprugu, srbijansku pjevačicu, Jelenu (33) 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Nema tragova psihičkih poremećaja

Nakon višesatnih razgovora sa Marjanovićem vještak je došao do zaključka da se radi o osobi koja ne pati ni od kakvih psihičkih problema ili duševne bolesti, koja je u potpunosti svjesna svega što se desilo.

“Vještačenje je obavljeno u prostorijama Centralnog zatvora i vještak je nalaz i mišljenje dao na osnovu utiska koji je stekao o Zoranu tokom razgovora sa njim o odnosima u porodici, odnosima sa suprugom, kao i emocijama koje je imao prema Jeleni, ali i kada je saznao da je ona mrtva. Na osnovu svega zaključio je da je Zoran uračunljiv, odnosno da eventualno krivicu ne bi mogao da izbjegne glumeći poremećenu osobu”, objašnjava sagovornik “Kurira“. Doktor je, kako je rekao, zaključio i da je osumnjičeni inteligentna osoba koja je apsolutno sposobna da upravlja svojim postupcima…

Čeka se saslušanje Zoranove snahe

U nastavku istrage u srbijanskom Višem tužilaštvu trebalo bi da bude saslušana supruga Zoranovog rođenog brata Miloša, Milica Marjanović. Podsjetimo, kao jedinog svjedoka nju je predložila odbrana i sud je prihvatio ovaj zahtjev, ali datum još uvijek nije određen.

“Milica će biti prva osoba iz kuće koja će govoriti o odnosima u kući, ali i noći potrage za Jelenom. Prethodno, njen suprug Miloš, kao i njegovi i Zoranovi roditelji, Zorica i Vladimir, iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne svjedoče”, pojašnjava sagovornik “Kurira” iz istrage.

Svoje mišljenje, vještak je, iznio na osnovu Marjanovićevih reakcija, pokreta i mimike, a posebno tokom pitanja u vezi supruge i dešavanja tragičnoga dana. Naveo je da je Zoran pričao mirno i staložemo, ali i utvrdio da je riječ o osobi natprosječne inteligencije.

Marjanović je, podsjetimo, uhapšen je nakon otkrivanja novih dokaza, blata na pantalonama i analiza baznih stanica. Međutim, najveći nedostatak istrage je činjenica da još nije pronađeno oruđe kojim je Jeleni Marjanović zadato devet smrtonosnih udaraca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh